Korg MS2000 2x zometeen op Radio 5

conso

You can call me Toledo
Lid sinds
20 februari 2003
Berichten
4.476
Locatie
Amsterdam
Voor wie in zijn studio ook radio binnen handbereik heeft en de MS2000 wil horen zonder naar de winkel te hoeven gaan: op Radio 5 laat VPRO's De Avonden tussen 23.10 en 00.00 live opnames horen van het Engelse duo Isan (en nog een andere act). Isan heeft een stapel prachtige analoge synths daarmee ook een aantal mooie platen gemaakt, maar eerlijk is eerlijk: het (vijfde) optreden (in acht jaar of zoiets) was ronduit slap. Misschien dat het zonder het aanzicht van de twee naast elkaar staande verlegen Korgmannetjes toch nog lekkerder klinkt. Ze gebruikten dus enkel 2 x de MS2000. Dus ff geen techno. Afzeiken maar !
 
een duo met alleen de MS2000 ieder? verder niks dat optreden? 8 stemmen totaal dus?
 
ja kwam t toevallig tegen met de zoekfunctie.
Maar die band bestaat toch nog steeds? en er zullen ook wel opnamens van zijn!
 
Ja, Isan bestaat nog. Het is een duo dat op flinke afstand van elkaar woont, onafhankelijk van elkaar opnames maakt en uitbrengt onder 1 naam (ISAN dus) op veel indie elektronica labels. Je weet nooit wie wat gemaakt heeft. Dat vertellen ze niet.
Get Records in Amsterdam heeft waarschijnlijk nog wel wat -vrij zeldzame- 7" 's (vraag naar Paul) en ook zeker wat cd's van ze in huis.

Ze gebruiken dus veel analoge apparatuur, niet alleen de Korg MS 2000.

Website is: www.isan.co.uk

Opnames staan misschien wel op VPRO website.

groet,
conso
 
Back
Top