• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Tannoy reveal active monitor

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

El-One

Nieuwkomer
Lid sinds
22 februari 2009
Berichten
13
Eén enkele Tannoy reveal monitor in goede staat. Hij gaat solo weg omdat de andere z'n woofer is kapotgedeukt tijdens m'n verhuis onlangs! Ge kunt er de tweede dus bijkrijgen voor moest ge eventueel iets van electriciteit kennen en iets anders dan de woofer wilt recupereren. De sound van de werkende monitor is zeer waarheidsgetrouw en hij kan eventueel gebruikt worden als mono-check up monitor. Ze gaan de deur uit voor 100 euro met stroomkabels, zonder jack of xlr kabels.

Meer info

IMG_2957.jpg


IMG_2959.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top