• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha SHS-200 Keytar

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Mk II

Fris Gewassen Lid
Lid sinds
8 september 2002
Berichten
1.241
Locatie
mvhl
Yamaha SHS-200 keyboard uit 1988 met FM synthese, 49 toetsen, 2 speakers, 67 FM presets, 67 styles, AutoBass,AutoChord,Single Fingered Chord, Stereo, Intro/FillIn 1,2,3, Vibrato,Portamento,Sustain, Phones/AUX Out, DC 9-12V In en MIDI Out (!).

Draagbaar "keytar" model maar de knopjes ontbreken (makkelijk te vervangen). Batterijklepje ontbreekt helaas ook en de 9V aansluiting is een beetje "wonky" maar het werkt allemaal wel. Vreemd genoeg ontbreken ook ongeveer de helft van de knoppen labels... een misprint of iets te enthousiast gepoetst? Joost mag het weten

Vanwege alle kleine gebreken mag deze weg voor 50 euro
 

Attachments

  • shs200.jpg
    shs200.jpg
    76,3 KB · Bekeken: 92
Oeps... de vraagprijs moet 75 euro zijn. sorry !
 
gereserveerd
 
:verkoght:

mag op slot :slotje:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top