• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

RME HDSP 9632

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JorgV

Stamgast
Lid sinds
30 november 2006
Berichten
277
Locatie
Tilburg
Top kaart van RME. Super stabiel en snel met topconverters, waar RME om bekend staat. Als je vooral software draait is dit de ultieme kaart. Gaat eruit omdat ik wat meer inputs nodig heb en ook mobiel wil zijn (wordt ook weer een RME kaart 8o))

HDSP 9632:

PCI kaart:
1x analoog I/O
1x SP/DIF I/O (coax)
1x adat I/O
1x MIDI I/O
aparte koptelefoon aansluiting

RME: http://www.rme-audio.de/en_products_hdsp_9632.php
adviesprijs: http://www.i4muzique.nl/hdsp-9632-p-281.html

Kaart is iets meer dan een jaartje geleden uit de doos in PC gegaan, en gaat nu weer dezelfde weg terug, in nieuwstaat dus.

Doos en alle toebehoren nog aanwezig. Kan eventueel opgestuurd worden, maar liever afhalen in Tilburg.

e.300
 
Na wat beter overwegen (had last van wat GAS-impulsen :z) heb ik besloten m'n upgrade naar een RME met meer i/o even uit te stellen tot na de zomer.

Dus deze blijft voorlopig ff in mijn pc zitten!

Kan :slotje:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top