• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Digitech Vocalist Live Pro

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Albert

Ouwe rot
Lid sinds
5 november 2003
Berichten
590
Digitech Vocalist Live Pro

Dit is de eerste smart multi-part vocal harmony rack processor voor gitaar en keyboard met musIQ en MIDI. Hij biedt 3 of 4-delige vocale harmonie met behulp van musIQ technologie en MIDI welke gitaar en keyboard signalen analyseert op basis van akkoordherkenning. Selecteerbare unison, 3e, 5e en octaaf omhoog of omlaag of lead vocalen. Pitch correctie en Lead vocalen en harmonie effecten inclusief Lexicon reverbs, Compressor, Reverb en EQ, type en man/vrouw modellen voor iedere stem. Bewerken, opslaan en terughalen van 99 gebruiker- en 99 fabrieksinstellingen, ingebouwd stemapparaat, USB, MIDI en veel meer!

In perfecte staat. Geupdate naar meest recente versie.
Eventueel te ruil tegen een Vocalist Live 4

Prijs: 350,- (Nieuw rond de 550,-)

Meer info hier
1DB403_1.jpg


Meer info hier
 
Schopje....

ruil met bijvoorbeeld een goede geluidskaart, liquidmix, UAD of faderport bespreekbaar.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top