• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

DBX 166XL, Midex 8, Edirol UA1-EX

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Spinal

Ouwe rot
Lid sinds
3 februari 2006
Berichten
584
DBX 166XL -
Fijne analoge compressor voor precies dat randje op je mix of instrument. Ideaal voor dance, hardstyle of hardcore vanwege de snelle compressie. Compleet met doos + manual. Nog geen jaar oud! Heeft altijd in een rookvrije studio gestaan. Opsturen mogelijk.

Vraagprijs : 185,-


Steinberg Midex 8 -
Na mijn overstap op een Mac Pro niet meer te gebruiken, dus deze mag weg! Zeer fijne en strakke midi interface. Heeft altijd netjes z'n werk gedaan zonder problemen. Heeft altijd in een rookvrije studio gestaan. Opsturen mogelijk.

Vraagprijs : 150,-


Edirol UA1-EX -
Prima USB-interface voor je laptop of pc. Heeft fijne ASIO drivers die enorm stabiel zijn! Zeer compacte interface, met toch grote mogelijkheden. Ideaal voor live! Opsturen mogelijk.

Vraagprijs : 50,-
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top