• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Keyboardversterker Peavey KB-5

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Scorpion

Ingeburgerd
Lid sinds
28 april 2008
Berichten
77
Keyboardversterker in nieuwstaat, < 2 jaar oud. De versterker is enkele keren gebruikt (nog geen 10 keer op verplaatsing) maar mankeert zowel technisch als optisch niets. Oorspronkelijk gekocht als monitoring voor op het podium. De versterker is zeker krachtig genoeg om mee te kunnen op een podium. Hij beschikt over 2 10" speakers + een hoornspeaker. Makkelijk verplaatsbaar door ingebouwd uittrekbaar handvat en wieltjes. Bevat een klein ingebouwde mengtafel voor een 4 stereo-inputs + toonregeling, + een 5de ingang die enkel doorheen de ingebouwde speaker versterkt wordt, en dus niet op de main outs (xlr) zit (-> handig voor monitoring). Op ingang 4 kan eventueel ook een micro aangesloten worden. Externe effectaparatuur kan aangesloten worden via de FX in- en outputs (apart voor microfoon en globale mix). Er wordt ook een orginele peavey hoes meegeleverd die ik als bescherming had bijgekocht. Deze is perfect op maat voor de KB-5, handvaten blijven bereikbaar.

De reden van verkoop is nu dat we binnen onze groep overgeschakelt zijn op in-ear monitoring. De versterker is dus overbodig geworden en staat nu al meer als een half jaar praktisch stil. Altijd gebruikt in rookvrije omgeving.

Vraagprijs:
€350 (huidige nieuwprijs zonder hoes rond de €500)

Alle gegevens: http://www.peavey.com/products/browse.cfm/action/detail/item/72508/KB(R)%205.cfm

Foto's: http://www.2dehands.be/peavey-kb-5-keyboardversterker-49144212.html?qq=peavey kb 5

De speaker wordt niet verzonden, enkel ophalen mogelijk.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top