• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Behringer XENYX 1204FX

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JohnHuijbers

Synth Freak
Lid sinds
15 april 2008
Berichten
29
Locatie
Beek Ubbergen (bij Nijmegen)
Te koop Behringer Xenyx 1204 FX
150euro


250x250_XENYX%201204FX.jpg




FX De Behringer Xenyx 1204 FX is de opvolger van de populaire UB mixer serie, waarvan inmiddels ruim 1 miljoen exemplaren zijn verkocht! Als opvolger is de Xenyx natuurlijk weer uitgerust met dezelfde technische functies, maar van een nog betere kwaliteit. In totaal 12 inputs op 6 kanalen.
Uitgebreide mogelijkheden
Met het ruime aantal van 12 inputs is de Xenyx een flexibele analoge mixer van hoge kwaliteit. Totaal 6 faders van 60mm, elk met 2-bands EQ en clip-limiting per kanaal. Hierop kunnen 4 microfoons worden aangesloten, en tevens een mono line per kanaal (als ook stereo ingangen). Per kanaal zijn tevens 2-Aux sends aanwezig, waarvan 1 postfader en 1 switchable tussen pre/post.

Ingebouwde effectunit
Met de ingebouwde 24-Bits digitale effectprocessor kunnen diverse effecten worden toegevoegd, en met 100 presets zijn vrijwel alle effecten standaard al aanwezig (waaronder delay, echo, pitch, flanger, galm!). Natuurlijk beschikt de Behringer Xenyx 1204 FX ook over 2 subgroupen en een additionele stereo line input/output. Tevens is een USB interface mogelijk met de gratis Behringer software. 19" indeling, 19" rackoren inbegrepen. Natuurlijk is ook fantoomvoeding aanwezig.
Verschil Xenyx en UB mixers
De Xenyx serie is exact gelijk aan de bekende UB serie mixers, met dien verschil dat de Xenyx mixers beschikken over de nieuwe Xenyx microfoonversterkers, met een nog dynamischer, beter en warmer geluid. Ook beschikt de Xenyx over de nieuwe British EQ techniek.

Specificaties Behringer XENYX 1204 FX:

  • 6 Faders van 60 mm, met totaal 12 inputs
  • 4 Microfoon inputs
  • 3-Bands EQ, clip-limiting en 2 aux sends per kanaal
  • Ingebouwde 24-bit digitale effectprocessor met 100 presets
  • 2 Subgroups uitgangen
  • Computer interface via USB mogelijk
  • 19" Indeling en rackoren aanwezig
  • Fantoomvoeding op microfoons aanwezig
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top