Soundblaster live :)

Status
Please reply by conversation.

BigDplayboy

Ouwe rot
Lid sinds
27 oktober 2002
Berichten
821
Locatie
Eindhoven
Jaja... Heb ik een dik super systeem samengesteld en alles 64-bit, werkt m'n Echo MiaMIDI er niet op. Er zijn namelijk nog geen 64-bit drivers voor; daar zijn ze overigens wel aan bezig.
Maarja, in de tussentijd heb ik geen geluid op m'n pc. Vandaar dat ik op zoek ben naar een simpele soundblaster live kaart.
Het mag GEEN Soundblaster Live Player 1024 zijn overigens, want daar zijn geen 64-bit drivers voor te downloaden.
Maar een Soundblaster Live 5.1 of value ofzo is prima!

Als je er eentje kwijt kan/wil, Please let me know!
 
Tja, ligt eraan wat je er voor wilt hebben. Maar aangezien ik het dingetje maar een paar maanden nodig heb, was ik niet van plan er veel geld voor neer te tellen. En wat dat betreft valt deze buiten dat budget lijkt mij.
Ik heb er niet meer dan een 10,- of 15,- voor over namelijk.
Vandaar dat ik ook echt doel op de laagste range van het soundblaster-live spectrum...
 
Oh, ik dacht dat dit al het laagste van het laagste was eigenlijk (kale PCI kaart...) en je mag 'm sowieso hebben tegen verzendkosten wat mij betreft.
 
Heb er volgens mij zelf iets van 29 gulden nieuw voor betaald ooit, dus als ik jou was zou ik er never nooit niet 10-15 euro voor geven :D
 
Tja, ik heb me maar een Soundblaster Audigy 2 Value-geval gekocht... Komt altijd wel van pas met gamen ofzo en anders wel in een andere computer.
Ik merkte dat die 64-bit drivers voor de Live!-serie van Soundblaster ook 80% van de tijd niet werkten. Dus dan zo maar...
Evengoed bedankt...

Maar deze mag dus op slot!
 
Wat ik me afvraag.

Waarom hebbie in hemelsnaam een 64 bits versie van Windhoos op je computer geinstalleerd?

Er zijn al virussen voor dus dat zal het niet zijn. :D
 
Origineel geplaatst door fuse
Wat ik me afvraag.
Waarom hebbie in hemelsnaam een 64 bits versie van Windhoos op je computer geinstalleerd?
Er zijn al virussen voor dus dat zal het niet zijn. :D

Omdat ik een nieuwe PC heb gebouwd met allemaal 64-bits spul. Dat schreeuwt gewoon om een 64-bits versie van windows natuurlijk :p
En die heb ik geinstalleerd en het werkt allemaal als een zonnetje. Alleen m'n Echo MiaMIDI kaart herkent ie niet, omdat daar nog geen 64-bit drivers voor zijn. Maar het wordt straks toch allemaal 64-bit, dus waarom dan niet meteen. Voordat ik over een half jaar een "gewone" XP heb geinstalleerd, de PC volstaat met fantastische programma's die allemaal gelinkt in de registry [en dus allemaal opnieuw geinstalleerd moeten worden als ik een andere windows erop zet] en dat ik dan dus overstap op 64-bit en dagen/weken kwijt ben om weer alle programma's draaiende te hebben zoals eerst.
 
Origineel geplaatst door Bartology
Geen on-board geluid op je dikke moederbord dan?? :confused:

Yup, maar die begint hoe meer je 'm gebruikt, hoe meer te kraken :erm:
En als je 'm heeeeeel zacht zet [ 2% ofzo]... Dan kun je 'm met een beetje geluk een uurtje gebruiken, maar dan begint ie dus alsnog te kraken. En als je 'm op 2% zet van het volume, dan hoor je dus de berekeningen van de processor er doorheen door de electro magnetische straling binnenin de PC. Die onboard dingen zijn niet geschield namelijk.
En ik heb al vanalles geprobeerd om het op te lossen hoor... Maar dat verhaal... tja... daar is dit topic niet voor bedoeld :)
 
Status
Please reply by conversation.
Back
Top