• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland TR-909

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Musiquence

Midioot
Lid sinds
16 december 2002
Berichten
761
Locatie
Woerden
Zonder twijfel een van de mooiste die ik ooit gezien heb... en ik heb er vier in mijn bezig gehad, dus ik weet waar ik 't over heb! Maar goed, ik heb twee TR-909's en wat geldgebrek, dus ja.. je moet wat hé. :erm:

Dusss... bij deze te koop: erg mooie TR-909. Uiterlijk 99%, technisch 100%. Ik wil er graag snel van af, dus kom maar op met je bod! :)

Mijn vraagprijs (en dat is 'ie waard)... 1000 euro, maar zoals gezegd: ben 'm liever vandaag dan morgen kwijt. So try me... this just might be your lucky day! :D
 
Re: Roland TR-909

Origineel geplaatst door Musiquence
... in mijn bezig gehad...

moet natuurlijk "in mijn bezit gehad" zijn... maar ja... mag nie edit nie hé...

Misschien kan een moderater dit even wijzigen voor mij en deze laatste reaktie verwijderen? :D
 
Prijsverlaging!

Prijsverlaging!

Okay, here we go... 900 euro voor een zeer fraaie TR-909.

Enige ruil die ik zou zien zitten, is een Novation SuperNova II... uiteraard in perfecte staat, niet live gebruikt en uitsluitend van een niet-roker geweest. ;)
 
Final offer!

Final offer!

800 euro... voor een echt heel erg mooie TR-909.

Voor minder ga je 'm gewoon niet vinden. Het is dat ik echt wat centen nodig heb, anders deed ik 'm niet weg... ;{ :erm:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top