• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Doepfer MAQ16/3 midi analoge sequencer

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
G

Guest

Guest
bekend?
3 rijen van 16 potmeters
allerlei parameters (midi) toe te wijzen per rij, veel mogelijkheden. naast uitgebreide midi uitsturing (alle controller nummers, dit is de laatste software versie!) ook voor elke rij een cv en gate signaal uit.

wat mij betreft zonder twijfel de leukste en meest bruikbare sequencer uit de doepfer serie.

deze is echt helemaal als nieuw, vorig jaar nieuw gekocht, laatste software.

450 euro is de prijs.

ik zoek nog een goede uitgebreide firewire interface en als je hem wil inruilen op een echt leuke synth ben ik misschien ook te porren. ik denk er namelijk over om toch weer een echte dikke, goede synth aan te schaffen, vintage of niet (moog sonic6, minimoog, voyager, andromeda, weet ik veel.....)
 
ik schop m even.

heb trouwens ook nog 100+ cd's die ik wegdoe. je kan om een lijst vragen, als je wil...
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top