• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Dynacord DDL-12 Delay (expanded)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Boemtsjak

tsjinge tsjinge boemtsjak
Lid sinds
12 december 2001
Berichten
2.011
Locatie
Noord-Holland
Nog een vintage delay die weg mag: de Dynacord DDL-12. De standaard-versie van deze delay gaat tot 500 ms (een halve seconde), maar deze delay heeft ook nog eens de Dynacord MEM-13 memory expansion aan boord. Hiermee wordt de delaytijd verdubbeld naar 1000 ms (1 seconde). Delaytijd kan gemoduleerd worden met een VCO, waarvan zowel de Depht (jawel, de 'Depht'), Speed als Waveform ingesteld kunnen worden. Als waveforms zijn positive saw, negative saw en triangle beschikbaar. Verder is het apparaat voorzien van een equalizer op de effect output (Bass, Treble) en een Repeat-schakelaar ontbreekt natuurlijk ook niet. Aan de achterkant bevinden zich Jack en XLR in- en uitgangen en een ground/unground-schakelaar. Zowel technisch als optisch is de DDL-12 in prima staat. Inclusief netsnoer.

Prijs: 90 Euro.
 

Attachments

  • ddl12_1.jpg
    ddl12_1.jpg
    16,5 KB · Bekeken: 73
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top