26/3/06 Depeche Mode

Heeft iemand al iets gehoord van het nieuwe album (de cd is a te vinden op internet en ja ik ga hem nog kopen...)
Idd. veel analoge invloeden duidelijk te horen.
Nummer 1,3,4 en 5 vind ik wel ok.
De rest is wat wennen i.v.m. vorige CD's ...

Bij deze in ieder geval al nummer 1 van de CD.
 
Depeche Mode album

Depeche Mode album

De cd komt rond 18 oktober in Nederland uit. Waarschijnlijk zal er weer belachelijk weinig aandacht aan besteed worden in de nederlandse media terwijl de cd in het buitenland weer vrij snel bovenin de albumcharts terecht komt.
Alhoewel, op Slam FM is de single "Precoius" vrij vaak te horen en terecht een prima single. De clip schijnt ook weer zoals gewoonlijk erg OK te zijn!
Andere albumtracks heb ik nog niet gehoord, ffe kopen als ie uit is!
 
Hmmm, eigenlijk moet ik ook naar dat concert.
Voor mij is de liefde voor synthesizers/electronische muziek begonnen met Depeche Mode.
Of eigenlijk is het begonnen met Yazoo maar al snel leerde ik DM ook kennen.
Ik heb ergens nog een heleboel 12 inches van ze liggen. (maar ik heb geen platenspeler meer ;{ ) Ben wel een tijd fan geweest maar op een gegeven moment werden ze toch iets te comercieel denk ik.

Maar ja ik heb ze nog nooit life gezien...ff checken hoe duur zo'n kaartje is:erm: ;{
 
Was een prima show. Die ouwe lullen kunnen het nog steeds. Alhoewel de stem van Dave idd niet meer geweest is wat het was.
 
DM 26-3-06

DM 26-3-06

Persoonlijk vond ik vergeleken met bijv. de "One night in Paris" DVD (Exiter tour) David Gahan's stem opvallend goed! Verder was my own personal jezus Martin Gore weer geweldig op dreef. Het geluid was ook voor Ahoy ook best goed en de live show maakte verder alles helemaal goed! Uitgebalanceerde set nummers hoewel ik een paar favorieten miste maar who cares? Opvallend veel 35+ in de zaal, waaronder een paar in prachtig en schaars zwart uitgedoste dames!
Stom dat er maar 1 concert in Nederland is gedaan, kaarten destijds in no time uitverkocht en al dat werk om het podium weer helemaal af te breken!
Ik hoop dat ze snel weer komen...
 
Ja. Was een prima concert. Eerste drie nummers een beetje aftasten en de zanger was toen niet zo goed bij stem, maar daarna.... Vette versies van The sinner in me, Never let me down again en Everything counts. Blijkt dus dat ze in Nederland opgetreden hebben op speciaal verzoek van Anton Corbijn (die hun ook nog eens aankondigde).
 
Origineel geplaatst door fonkiebonkie
Voor wat sfeerplaatjes van het optreden van gisteren in Ahoy, klik hier.

Ik hoorde dat er de laatste tijd steeds meer UFO-sightings waren in zuid-Holland, maar dat waren waarschijnlijk gewoon de synths van depeche mode :D
 
Geweldig optreden van de Depeche Boys.
David Gahan was inderdaad erg goed bij stem (zijn oohhh yeahs hingen mij echter wel heel snel de keel uit). Ik heb genoten van het lekker strakke en extravagante optreden(ik citeer even NRC). Ik hoop alleen dat niemand mijn grijze lokken heeft aangezien voor 35+ (want dat ben ik nog lang niet :D )
 
Origineel geplaatst door dumdumdadumdum
Ik hoorde dat er de laatste tijd steeds meer UFO-sightings waren in zuid-Holland, maar dat waren waarschijnlijk gewoon de synths van depeche mode :D

Ja die opstelling had wel iets JM Jarrerigs.

Volgens mij gebruikten ze o.a. M-Audio midi keyboards.
 
Klopt, en ook apples in 2-voud. Met volgens mij logic erop.
En nog 2 met een standaard screensaver.
Zag ook nog een tascam 24 sporen dinges staan.

En toen Martin aan die balade begon hoorde ik een super lelijk korg piano, dat vond ik best wel zonde.
 
De drummer met een click aan logic gesynct, lijkt me.
Grappig trouwens, Fletch hangt er ook maar een beetje voor spek en bonen bij. Af en toe speelde hij wat, dan weer ffe wat afluisteren met de koptelefoon, een beetje rondkijken. Vrij relaxed in ieder geval!
Voor de staalsnaar fetisten onder ons, MLG speelde 1 nummer op een zwarte 4 snarige bas?gitaar. Ik hoorde in de grote wandelgangen van de Ahoy dat dit een baritongitaar was?!
Iemand bekend met wat MLG live voor gear gebruikt? Ik zag nl. geen backline bij hem!?!
 
Back
Top