Even voorstellen

  • Thread starter Shantyman Henk
  • Start date
S

Shantyman Henk

Guest
Hallo,

Ik wil me even voorstellen. Ik ben Henk, 50 jaar jong en woon samen met mijn 3 kinderen in IJmuiden.

Ik ben muziekverslaafd en wil me er niet aan laten behandelen :) .
Mijn interesses in de muziek lopen van Nederlandstalig (Bo de Groot, Ramses Shaffy, Jeroen Zijlstra) via (Ierse) folk, shanty en blues tot aan Heavy Rock (m.n. Led Zeppelin).

Ik speel (bas-, slag- en slide-) gitaar (geen solo), drums/percussie, piano/orgel/keyboard, mondharmonica en schijn aardig te kunnen zingen.

Ik ben als muzikant lid van shantykoor "'t Staende Tuygh" en gelegenheidsformatie "IJmuiterIJ".
Als dirigent/repetitor ben ik verbonden aan de shantykoren "Enkhuizer Sjappetouwtjes" en "Andijker Havenkoor".
En ik neem graag deel aan jam-sessies.
In maart 2004 ben ik afgestudeerd als geluidstechnicus.
Met het eerste koor heb ik 2 CD's gemaakt ("Schol en Schellevis" en "Sailing Time") en als gastmuzikant (slide-guitar/mondharmonica) meegewerkt aan de nieuwe CD van de rock-formatie "Basic Station" ("Trackin' on a trail"). Deze komt binnenkort uit.

Ik schrijf/arrangeer graag liedjes, doch mijn theoretische kennis betreffende harmonieleer is te beperkt. Ik ben muzikaal auto-didact en kan pas sinds 2 jaar noten lezen en schrijven met behulp van het programma Score Perfect Professional.
Omdat ik meer wil weten over samenklanken ben ik op zoek gegaan naar sites die mij daarin verder kunnen helpen en kwam op dit forum terecht. Ik hoop er wat van op te steken.

Op het forum "klank, geluid en theorie" staan al behoorlijk veel aanwijzingen....die moet ik eerst maar eens even lezen.

Groeten

Henk
 
:doei: Van harte welkom hier!
 
Back
Top