• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

24 ch. mixer, JV-2080, Art pro vla, Band Echo.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

[ serum ]

Eigenlijk nano.strike
Lid sinds
13 mei 2006
Berichten
252
Locatie
Gelderland
Hierbij bied ik aan:

Soundtracs Solo 24/8 mixer. Optisch heel redelijk, maar heeft wel een onderhoudsbeurt nodig. Sommige faders/knoppen hebben kuren. Desondanks heb ik er altijd goed mee kunnen werken, de mankementen zijn niet in grote getale aanwezig. 300 euro.

Roland JV-2080 synthmodule met Orchestral expansion board. In goede staat, met handleiding. 250 euro.

Art Pro Vla buizencompressor. In goede staat, met handleiding. 200 euro.

Dynacord echocord super 76. Band echo met veergalm. Werkt naar behoren. Optisch gezien niet puntgaaf meer, maar geen grove schade zoals ontbrekende knoppen ofzo. 125 euro.

Uitproberen en koffie drinken is vanzelfsprekend. Het spul is af te halen in Arnhem. Versturen kan ook, maar dat ga ik met die mixer niet doen ;)

Grtz Dirk
 
Nog even een plaatje van de Mixer:
 

Attachments

  • 1mixer.jpg
    1mixer.jpg
    260,6 KB · Bekeken: 41
De Art Pro vla is verkocht.

De bandecho staat er nog, erg leuk als je van rauwe analoge echo/reverb houdt. De richtprijs is 125, maar onderhandelen mag natuurlijk altijd! :)

De mixer is technisch gezien een grotere klus dan aanvankelijk gedacht. Optisch nog erg mooi, maar heeft intern een flinke poetsbeurt nodig. Voor de knutselaar dus. Prijs was 300, mag nu weg voor 150. PM gerust als je vragen hebt.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top