• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

[TK] Yamaha SY22 vectorsynth

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Nicolas 2000

It's a household name
Lid sinds
17 november 2005
Berichten
13.491
Locatie
Bij Herentals, België
Een synthmaatje verklaart me helemaal gek omwille van dit ruilvoorstel :okdan:, maar ik doe het lekker toch 8) Ik stort mezelf in de hexadecimale afgrond!

Ik heb een Yamaha SY22 staan. Alle functies werken (ook de aftertouch), en hij ziet er nog goed uit. Voor de absolute volledigheid zeg ik erbij dat je iets harder op het knopje "yes" moet duwen, maar het reageert wel elke keer. De SY22 is dus "de Mobysynth" met o.a. de SadAngel pad erin. Ideale pad & string synth die AWM en FM synthese samengooit in vectorsynthese. Hier kan je zééér creapy geluiden uit krijgen. Ik gebruikte hem naast realistische tot extreme strings en pads ook voor Oberheim achtige sounds, en ik kreeg er ook een paar typerende Vangelisachtige klanken uit. Volledig programmeerbaar, en als je snel nieuwe patches wil maken kan je altijd elementen van bestaande patches door de "random" parameterfunctie gooien. 8) Inclusief originele adapter! Inclusief originele manual!

SY22_Front.jpg


Maar het is eens tijd voor iets anders en bovendien kom ik 1 kanaal tekort op mijn mengpaneel, dus zou ik hem willen ruilen voor een Ensoniq Mirage. Met gesloten portemonnee, jawel! Maar... dan verwacht ik van de Mirage wel een "ready to roll" totaalpakket. Liefst de versie "metalen behuizing met Fatar keys"(*). Andere versies mag je ook voorstellen, maar sowieso GEEN rackversie. Graag een enorme stapel floppy's erbij. Zowel met samples als leeg mag. Liefst wel al geformatteerd. Uiteraard bootable floppy of floppies erbij, OS 3.2 als het even kan. Kortom alles wat ik nodig heb om mezelf hexadecimaal helemaal naar de kl*ten te programmeren op dat ding zonder dat ik een PC nodig heb. Commandosheet en manual(s) zijn dus ook zeer welkom. Reserve diskettestation ofzo mag ook als je het toch hebt liggen. Microfoon ook als je die kan missen. Hoe meer hoe liever, ik hou van totaalpakketten. :)

(*) deze "grijze" is dus de "metalen behuizing met Fatar keys" versie. Maar zoals gezegd, andere versies mogen ook voorgesteld worden.

Mirage-DSK8b.jpg


De SY22 staat in België, in de buurt van Antwerpen. Vlot bereikbaar vanuit NL: als er geen file is, lukt het op 1u10 minuten vanuit Rotterdam.
 
Geen ruil meer, enkel nog te koop voor 150€!

modjes, gelieve de titel te veranderen in

"[TK] Yamaha SY22 vectorsynth"
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top