[Pop/Breakbeat] Mik Vental - Brightness

Mik

Nieuwkomer
Lid sinds
5 december 2010
Berichten
9
Hey allen!

Ik heb mij onlangs aangemeld op synthforum waarbij dit mijn eerste post is. Een post in het nieuwe leden topic is ook zo saai dus ik dacht ik laat gelijk even wat horen!

Ik produceer(de) tot nu toe met Reason 4 maar ben aan het overstappen naar Presonus Studio One (VST support werd echt een must). Ik produceer voornamelijk club/house muziek waar ik een aantal releases mee heb gehad (en op de planning staan) maar daarnaast produceer ik ook andere stijlen zoals hieronder is te horen. Ik hoop dat ik in mijn komende tijd op synthforum mensen kan helpen met wat tips en ook zelf het een en ander te weten kan komen *D



Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Het is een beetje expirimentele pop/breakbeat track met vrij veel afwisseling.

Groeten! Mik
 
tja van jouw had ik ook wel wat feedback van mijn eerste house trackie verwacht:D

ff serieus, je track is weg... no feedback possible...
 
het is mischien een kwestie van smaak en ik kom uit een dnb hoek maar ik had gekozen voor een zware breakbeat, uit verschillende layers ed.

bv (letterlijk de eerste de beste break beat trackdieik vond)

verder vind ik het een heel vette track,
daar zou ik graag wel eens een remix van willen doen. ;)

:okdan::okdan::okdan:
 
Thnx voor je reactie, ik snap wat je bedoelt. Misschien moet de clap wat meer aanwezig zijn. Hij is nu wat dunnetjes. Dan wordt de beat ook gelijk wat sterker.

Als je een remix wilt maken ben je van harte uitgenodigd, stuur maar een PM!
 
Back
Top