Meest slechte album ooit

Als je nou nog even de naam van het album noemt kunnen we zelf ook oordelen.




inderdaad :) het is 'slechtste'. 'meest slecht' is engels (en zelfs dan nog fout)...


Je bedoelt 'worst'?
 
film was er toen ook nog van :P

vanilla_ice_cool_as_ice.jpg

style-king
 
Ok, popcorn erbij hier komt-ie:
Een album van Slave, alleen ik weet niet meer welke. Ik heb die minder dan een week gehad. Toen weer naar de winkel gebracht. Het was iets van 8 nummers die allemaal op elkaar leken. Ik weet toen niet waarom ik dat album toen gekocht had. En toen kocht nog steeds vinyl.
 
Ik heb een tijdje geleden een minimal album gekocht van Moonbeam genaamd Consumption. Daar staat 1 nummer op waarbij shit gewoon compleet uit sync loopt, echt afschuwelijk om te horen.

Hier vanaf 2:20



Dat is toch verschrikkelijk?! Nog erger is misschien wel dat zoveel mensen het blijkbaar niet eens doorhebben..
 
Echt de allerlaatste keer geweest dat ik een cd blind kocht omdat de hoes er zo leuk uitziet. :r

 
mijn persoonlijke dieptepunt was Human after all van daft punk. had misschien ook te hoge verwachtingen maar die 20 euro was het zeker niet waard...
 
Slechtste album ooit vind ik wat moeilijk, dus laten we het maar houden op het onbeluisbaarste dat ik zelf heb gekocht. Geluk wil dat ik een poging was aan't doen om heel mijn platenverzameling te beluisteren en door de deze ben ik niet doorgeraakt:
- Teenage Filmstars: Rocket Charms (tsja, ik ben groot TV personalities fan en kan tegen wat stofzuigerpop, maar dit is toch shoegaze in het kwadraat)

- Spinal Tap: Break like the wind (eh ja, als album is de grap wat minder geslaagd)
- Flux of Pink Indians: The fucking cunts treat us like pricks (fantastische eerste single "Tube disasters", best goeie eerste LP, vervelend drammerig principeel gezeur als 2de LP). Ergste van al, ik heb deze 2-maal: als LP & CD, dacht dat ik de CDversie van de eerste LP kocht ipv de 2de)
Ik wil het jullie besparen, dus maar hun klassieker:

Ik vrees dat ik nog meer onbeluisterbare dingen ga tegen komen.
 
Het was alsof iedereen om me heen stilstond, terwijl de hele ruimte om me heen wervelde: ik zag een nieuwe Jarre-CD bij de bieb!

41BWrci2rUL._SL500_AA300_.jpg


Na het luisteren heb ik geloof ik een half uur wezenloos voor me uit zitten staren, waarna ik het hoesje tien keer heb nagekeken of het echt een Jarre-plaat was. Daarna begon ik te stamelen "ja maar...hoe...wat?...waarom?". Ik begon te zeveren en even later haalden mannen in het wit me op....ik ben net pas weer buiten de afdeling gelaten. :D
 
nee deze dan:
vooral dat born to die nummer is het allerslechtste punknummer ever

nadat ze eerst met dit soort uitkwamen


Dus eigenlijk alle discharge platen na 1982 zijn k*t
 
Het album 'Fire' van Inner City. Zonder te luisteren op CD gekocht destijds met de gedachte dat ie ook zo goed zou zijn als de voorgaande albums van Inner City...
 
Ik denk dat het meest recente album van last days of humanity (inclusief de complete discografie van die lui) de slechtste muziek is die ik ooit heb gehoord.
deze kerels.
 
Het "slechtste" album is natuurlijk relatief. End of Humanity zal binnen de grindcore of goregrind vast een grootheid zijn, maar voor de rest van de wereld onbeluisterbaar. Hetzelfde probleem heb je bij andere extreme genres als speedcore, black Metal, breakcore, drill 'n bass etc... Daar kun je eigenlijk alleen maar iets zinnigs van vinden als je er echt in zit. Voor de leek klinkt het iig allemaal als een op hol geslagen elektrische tandenborstel...

Twee tegenvallende aankopen uit het afgelopen jaar die wel onder "electronische muziek in bredere zin" vallen:

- Major Lazer - guns don't kill people ... (enorm gehyped, maar gewoon saai op CD...). Live wel leuk trouwens!
- Efdemin - Chicago (1e self titled LP van Efdemin vond ik super; deze kon ik niet uitzitten...kreeg er hoofdpijn van: te veel abstract gepruttel: kan leuk zijn, maar niet door deze artiest... ).

Ondanks dit was er gelukkig was er ook een heleboel te genieten op muzikaal gebied :)
 
Back
Top