Nieuw hier: C-Jay

C-Jay

Progressive / Tech-House
Lid sinds
9 november 2010
Berichten
43
Locatie
Nootdorp
hi,

ik zeg, zoveel verhalen gehoord over deze site, ik dacht ik word maar eens lid.
ik ben C-Jay, ik produceer en ik dj. (dat rijmt). ben begonnen rond mijn 11e met mijn eerste keyboardje en werk nu semi-professioneel in de muziek.
heb hiernaast nog een baan bij de buma / stemra voor 4 dagen per week. de rest spendeer ik aan gigs of muziek maken in mijn thuis studio. heb optredens gedaan door heel NL, maar ook polen, griekenland, oekraine, zwitserland etc. etc.

releases o.a. gedaan op vapour, baroque, armada, iboga en iono; en ik zit alweer een tijdje tot volle tevredenheid bij plusquam records in duitsland, waar mijn nieuwe (2e) artist album op CD en digitaal binnenkort verschijnt. erg blij dat ik in deze tijden nogmaals een cd mag en kan maken. reviews zijn al toegezegd door o.a. de OOR en JFK magazine.

om jullie verder niet met een heel verhaal te vermoeien, mijn bio, muziek etc. etc. staat op www.thesessions.nl
social media o.a. www.facebook.com/christian.cjay.jansen of www.twitter.com/cjaysessions

ik produceer met cubase 5, heb 2 acer 17 inch beeldschermen, pc met quadcore - windows - 4gb geheugen en 500 gb HD + externe 640gb HD, een samson usb microfoon, alesis monitor onemk2 monitoren en een alesis ra150 versterkert.
momenteel geen hardware verder, behalve een ensoniq ts-10 die ik al 100 jaar heb en nooit meer wegdoe; gebruik deze dus voor de toetsen.

on stage gebruik ik sinds kort de akai apc40, icm ableton (akai edition) en een fujitsu amilo laptop. de laptop draait op windows 7 en gebruik ik alleen en dan ook echt alleen voor gigs on stage met ableton.

ben benieuwd naar wat ik hier allemaal ga lezen en posten.
cheers!
 
Chrisje!!!!
 
Welkom! wat doe je exact bij BUMA? altijd handig om wat BUMA expertise op het forum te hebben! :)
 
relatiebeheer...
dus ik leer hier van alles wat. film, radio, tv, mechanisch..leuk.
ook voor mij als artiest leerzaam. :)

4 okt begonnen, so far so good.

@tt
is u ted uit amersfoort? :)
 
Yep het is mij! Welkom!
 
Ook toevallig

Ook toevallig

Hey C-Jay,

Ook toevallig, ik ken je via Jeffrey met wie ik muziek maak (Orquesm). Sinds jaren niet meer op dit forum geweest maar dacht ik ga eens wat tracks etc posten.

Jij zit toch op Baroque? Net bericht gehad van hen dat onze EP gaat uitkomen in Januari (op Remedy). In ieder geval leuk je hier tegen te komen.

Greetz Mate
Mike Ulrich (Orquesm)
 
 
Windows-XP-welcome-screen.gif
 
Wees zo welkom als ikzelf.
wie/wat is cj ook alweer? Is dat geen karakter uit een film of een game ofzo? Ik kan letterlijk "YO CJ!" in mijn hoofd horen maar ik kan het niet liëren
 
Welkom hier!
 
Herrzheit... ik ben C-Jay, geen CJ. :)

De cj die ik ken is pamela anderson in baywatch. haha.
Maar in mijn geval zijn het gewoon mijn initialen...maar dan fancy geschreven.:mega:
 
Hey C-jay ;) Ik ben hier ook maar eens gaan kijken nu clubcharts passé is. Maar ik ken je van groovecollection (saithn) ;)
 
Wees zo welkom als ikzelf.
wie/wat is cj ook alweer? Is dat geen karakter uit een film of een game ofzo? Ik kan letterlijk "YO CJ!" in mijn hoofd horen maar ik kan het niet liëren

GTA San Andreas?
 
Back
Top