• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Dave Smith "Tetra"

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Randall

Nieuwkomer
Lid sinds
22 januari 2010
Berichten
17
Ik heb een Dave Smith Tetra in de aanbieding voor 500,- E in een zo goed als nieuwe staat, heb hem nog maar 2 maanden, nauwelijks gebruikt en ben eigenlijk op zoek naar iets anders dus je kunt jezelf 150,- besparen en hem bij komen testen en ophalen, verzenden is ook mogelijk is niet zo'n heel groot beestje ten slotte:P

Uiteraard komt hij met orignele doos, voeding en handleiding en ook nog incl. soundtower pro editor twv 40,-E.

Foto's volgen nog !
 
Ruilvoorstellen

Ruilvoorstellen

Ik heb ook nog wat ruilvoorstellen, ik ruil voor een nord modular G1 of G2 rack/engine ( met wat bijbetaling van mijn kant ). Ik ruil ook voor waldorf pulse met editor bijbetaling jou kant.

KICK !!!!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top