TR-808

Status
Please reply by conversation.
Ik wil de prijs niet nog verder opvoeren ofzo.. maar als iemand 1600 euro zou bieden heeft ie er zo eentje volgens mij :) En die paar honderd euro op zo'n bedrag.. tja...

Tja blijft toch een paar honderd euro.. Daar kan ik heel wat biertjes peuken enz. voor kopen of even mooi de benodigde kabels voor halen die ik moet hebben om dat ding aan te sluiten..

Luze, check een machinedrum UW mk2 eens met 808 kit erin ;)

Tja of een Miami bass, maargoed ik wil wel gewoon een echte 808 al was het alleen al als collectors item voor bij de rest..
 
prijzen van 1600 euro gaan nergens over tenzij de 808 in nieuw staat is in doos en orginele toebehoren en je er zeker van bent dat ie nog wel 10 jaar voort gaat zonder problemen (garantie dus).

Gewoon geduld hebben en er komt van zelf wel een mooie 808 op je pad voor een mooie prijs. ik koop binnen 3 weken 2 x een 808 en 1 x 909. Per stuk heb onder de 1000 euro betaald maar houd rekening met evt restauratie kosten en de meeste machines die ruim boven de 1000 euro lopen hebben vaak de zelfde aandacht nodig, de een wat meer als de ander.
 

Attachments

  • IMG_2269.JPG
    IMG_2269.JPG
    342,5 KB · Bekeken: 48
En zo is het. Geduld én het ervoor over hebben om het hele land door rijden en af en toe rood te staan, brengen je uiteindelijk waar je wilt zijn. Die 808 voor een goede prijs vind je vanzelf.
 
Njah ik heb al wel even geduld maar ik werk lange dagen meestal zonder inet in de buurt dus vaak dan komen die dingen net op een ongelegen tijd plus de gewildheid ervan sla ik vaak net de plank mis. Gelukkig hebben ze zo iets als inet op je mobiel maar als een achterlijke om het half uur even op mijn telefoon te kijken is ook weer zo wat al doe ik het de laatste week toch veel.. ;\
En het hele land door rijden is ook niet echt een probleem voor mij en rood staan sjah dat is ook weer niet nodig als je geld op zij laat staan voor wat je wil.
Maar al goed bedankt voor de tips ;]
 
Matrixx heeft dus 2 808´s in de pijpleiding. Ik zou zeggen, verkoop er een aan Luze.´:okdan;

zou de cirkel wel rond maken maar jammer genoeg heeft 1 808 al een bestemming adres en de ander gaat bij mij de crib in ;)
 
Lu je krijgt die 808 vanzelf yo, positief denken etc. Probeer ik ook al mn hele leven uit. :P
 
Hey ja maargoed ik had opeens op 1 dag 2x een aanbod maar ik dacht ik kan er maar 1 kopen dus moest kiezen. Ik dat gedaan schijnt er opeens iets mis te zijn met dat ding en nou mailt de verkoper niet meer terug. Dus nu heb ik tot op heden nog 0! 808 en dan zie ik nou dit zo weer dan word je daar wel een beetje akelig van.
 
Kijk daar gaat het fout, je zou er niet akelig van moeten worden, hoe kun je dr dan ooit echt plezier uit halen? Positief denken! Kut deze 808 mis ik maar er is er gewoon 1 die is voor mij, ik had het met mn MPC60, die zag je toendertijd ook niet veel te koop staan, lang gewacht en uitendelijk het mooiste exemplaar gekocht wat ik ooit tegen gekomen ben. :)
 
Even voor de goede orde ik bedoelde dus die adv. van die 3e 808 die matrixxx te koop had gezet... Maargoed nieuwe ronde ben dus nog steeds op zoek.
 
@ luze

ik kan niet alles onthouden gezien mijn leven niet afhangt van een TR808 of het synthforum. het is niet express gegaan maar was ik het niet vergeten dan had ik je bericht.

overigens had ik vorige maand al 2 mensen al een mail verstuurd (weet niet wie het waren) dat er een Tr 808 in Frankrijk te koop stond en die is voor 1000 euro verkocht.
 
Ag ja gelukkig hangt je leven niet af van het SF en tja vergeten kan natuurlijk. Het is niet zo dat ik jou de schuld geef, baalde er alleen van dat ik telkens de plank mis sla.
 
Hey aan die gozer heb ik pas mijn MPC verkocht. Maar 1600 euro is echt een belachelijk bedrag helemaal met midi. Moet ik dat eruit slopen en dan zitten er ook weer gaten in je kast.
 
Staar je toch niet zo blind op een 808. Het is slechts een onderdeel van je muziek. Tenminste, zo zie ik dat. Ik heb ooit een 808 gehad (7 jaar geleden) en die kostte me 700. Ik heb hem ook weer voor 700 verkocht, een goed jaar later. Dit zijn normale prijzen. 1600 en hoger is achterlijk. Nogmaals, staar je niet blind op een instrument.. Just my 2cts.
 
Achterlijk of niet, de prijzen gaan wel steeds meer die kant op. En het zijn niet alleen de eBay verkopers die de prijzen opdrijven hoor. Zoek voor de gein es wat dingen op hier in de verkoophoek op het forum en kijk es wat men er 2 jaar geleden voor vroeg en tegenwoordig.
Maar goed, je bent net te laat luze. 22 jaar geleden had je die van mij in mint condition over kunnen nemen voor 600 gulden (€275) ;)
 
Sjah ag ik zou toch nog wel zo een ding willen hebben voor dat het helemaal onbetaalbaar is ;]
En me blind staren ja ag weet je wat het is ik heb de rest uit de serie wel helemaal alleen de 808 en 727 is wat ontbreekt en kan met de rest ook uuuuren plezier beleven maar het voelt toch of je niet compleet bent ook omdat ik de sound uit de 808 toch het mooiste vind.
Er staat ook een advertentie op Marktplaats voor 1800€ dat zijn ook wel fijne prijzen.
 
Status
Please reply by conversation.
Back
Top