midisport 4x4 fruityloopsprobleem

sloth1

Stamgast
Lid sinds
15 januari 2009
Berichten
475
Locatie
lier
ik heb al sinds een tijdje een midisport 4X4 midi usb interface

die heeft een tijdje goed samengewerkt met mijn fruityloops 7 xxl versie maar een paar dagen geleden heb ik mijn komputer op een andere plaats in mijn huis geinstalleerd en nu werken die 2 ineens niet meer samen , er is in mijn midi configuratie scherm op fruityloops niets meer te bespeuren van de midisport en herinstaleren werkt ook niet.

wie kan mij helpen ??
 
Na het verplaatsen, heb je toen eerst de PC aangezet en toen de midi spot ingeplugd? Ik weet van mijzelf dat de volgorde nog wel eens uitmakat. Dus dan eerst alles inpluggen en dan de PC aan. Als je dit al zo gedaan had, dan zou ik eerst de PC aanzetten en dan de MidiSpot. Ik weet dat dta bij mij ook eens gek ging.
 
ik heb hem geherinstalleerd op de manier die er in de handleiding werd voorgeschreven eerst alles ontkoppeld dan pc uitgezet en ontkoppeld , dan verplaatst geherinstaleerd met de software en dan pas de midi sport terug ingeplugd

kheb echt al vannalles geprobeerd ondertussen maar ik krijg men fruityloops gewoon niet zover dat ie de software detecteerd
 
Je hebt er niet echt geluk mee zo te horen.

Even zo proberen..

Kabel los
Apparaatbeheer, en dan midisport verwijderen
Opnieuw opstarten
Installatie opnieuw doen

Ik heb er zelf iig nooit problemen mee gehad.
 
ik ben niet bekend met FL, maar heb dit ook gehad met Cubase en Reaktor,
moest ik de interface opnieuw toevoegen via preferences ect.
je software herkend de interface niet vanzelf zeg maar.
 
het probleem is eigelijk dat ik bij mijn fruityloops configuratiescherm niks kan vinden over de midisport (dus ook niets erin kan slepen ofzo )

normaal gezien doet hij dat automatisch (althans de eerste keer toch )

mischien moetek alles maar eens "oninstaleren" zou dit werken ?
 
Back
Top