grappenmaker(s) op marktplaats

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Dingen zonder knoppen blijven toch vrij betaalbaar: JX3P/JX8P (zonder pg) en Oberheim matrix 6/1000 ed. De Poly 61 is dan nog geen eens een echte 2 DCO synth, maar een 1 DCO synth met een soort digitale oscillator er bij.

De Rolands/Oberheims zijn tenminste echt 2 DCO synths met sync/xmod etc én hebben midi en een redelijke resolutie op de parameters. Hij heeft enkele leuke geluiden (leukste geluid erop is chord memory + arp) en een goeie arpeggiator maar toch. Als er enige gerechtheid is moet een Poly61 toch goedkoper blijven dan een JX3/8P.
 
het heeft mij altijd erg verbaast dat die dingen nooit duurder werden...

Mij niet, is imo een vrij waardeloze synth:

Geen midi, slechts mono out, geen sync tussen beide oscs (heeft een jx3p bijv. wel), geen highpass filter, erg slechte interface of je moet hem compleet gaan modden zoals in dat youtube filmpje, ontbreken van step sequencer. De p61 Heeft dan wel chordmemory en een arpeggiator maar die is vrij brak omdat deze wordt gereset bij elke nieuwe toetsaanslag (in tegenstelling tot de juno60) en hij heeft geen verdubbeling van stemmen als je 1 DCO uitschakelt (zoals de poly 800).
 
Nu die arpeggiator vond ik leuk omdat hij bij up-down: 1-2-3-3-2-1-1-2 ... gaat ipv 1-2-3-2-1-2-... als een Juno Dat klinkt voor mij beter, maar verder neemt hij toch wel veel plaats in voor wat hij kan. Voor tot 150 euro wel leuk als je van 80s geluiden houdt en de plaats hebt (en graag zelf speelt of je moet een poly 61m vinden) - meer zou ik zeggen niet. Maar ja wat koopt een mens nog voor 150 euro. Een festival ticket ?
 
Te koop op mp: Emax 2, bieden vanaf 500 euro.:maffia:
Ik hoop het beste voor hem.
 
En dan vooral dat stukje 'Tegen een geringe meerprijs krijg je de CD-ROM's (ter waarde van € 900) erbij' :D

hahaha ja idd...Holland Casino heeft een reclame die zegt "check eerst je kansen". Lijkt me hier op zijn plaats.
 
nou er staat toch geen waarde bij de vraagprijs, wilt toch niet zeggen dat ie dat echt ervoor wilt, meer zoiets van : dit was een kwalittaief goed apparaat, en dat klopt ( top van de roland s serie )
 
als je niet op de cijfers let biedt volgens mij de s760 het meest: qua geheugen, in/uitgangen, video aansluiting, conversie van alle roland formaten inclusief w30 , en de converters doen niet onder voor de andere rolands.
denk dat 165-225 euro zeker reeel is voor de 760. de andere zou ik minder voor over hebben. (ook al hebben ze vroeger veel meer gekost allemaal )
 
Alleen rookvrije ruimte gebruikt? Het lijkt toch echt alsof er een kegel van een sigaret op die lage G heeft gelegen.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top