whatever happened to...?

Het is een hele rare gewaarwording. Sta je in een zaal vol met platenlabeleigenaars, producers, muzikanten en dj's (waarvan sommigen vast wel hun sporen hebben verdiend) en dan hoor je ineens je eigen track uit de boxen komen. Ik voelde alsof ik in een bubbel zat. Had ook weinig van de bespreking meegekregen en dacht dat ze de track aan het afkraken waren (niet verwonderlijk, omdat ze dat bij de andere besproken tracks ook hadden gedaan). Gelukkig had een maat van me het op film opgenomen en toen bleek eigenlijk dat ze best wel positief waren. Het is zeker een goede stimulans.
 
wie ik ook kwijtgeraakt ben zijn de propellerheads! (nee, niet de makers van reason...)

in de hoogtijdagen van de Big Beat kwamen deze 2 gasten ineens als nieuwkomers binnen met het beste Big Beat album ooit om vervolgens (voorgoed?) van het podium te verdwijnen. voor zover ik weet hebben ze nooit meer wat gemaakt, althans volgens discogs niet.
weten jullie of er nog wat van deze helden terecht gekomen is of leven ze nog van de royalities die ze ontvangen voor de muziek die bijzonder vaak nog te horen is in bijvoorbeeld reclamespotjes of in TV series?
voor de mensen die nog nooit van ze gehoord hebben: ga je eerst even flink schamen, en koop dan het album "decksanddrumsandrockandroll" of luister desnoods eerst wat tracks op youtube. potentieel het beste album ooit.
 
WTF??

ik wist wel dat ie het minder deed maar zo laag?

hmm net als leila k, die is ook zwerfster geworden
 
en Thea van Theo...


Dat klopt volgens mij niet hoor, Tosca Niterink komt dit jaar weer met een programma op de teef e.
 
Volgens wikipedia heeft ze de afgelopen paar jaar gewerkt voor een provincie omroep? Vindt niks over enig verval?
 
Ik vindt nu wel een of ander vaag weblog wat beweert dat er enig verval is maar ik vindt geen andere bronnen, sorry dat ik er zo over door boom, theo en thea zijn jeugdhelden voor mij. :P
 
we're gonna ring rang a dong for a holiday...

Miker G heeft ook nog een gasttrack meegerapt op het laatste album van extince, toch wel vet daar.
 
Back
Top