pannenkoek die 800 euro als beginbod vraagt voor een Crumar Stratus

Timar

Vintage lid? Oude lul!
Lid sinds
5 juli 2007
Berichten
1.353
Locatie
Zwolle
http://link.marktplaats.nl/353756780

Ik heb in al mijn meligheid, door het lezen van de prijs, 9999,99 euro geboden.
(ja ik heb een drankje op)

Vervolgens kreeg ik een erg boos mailtje, over dat ik niet echt volwassen ben(legitiem punt). Maar verder dat ik zelf de prijzen opdrijf, omdat ik een roland csq600 sequencer op drijf tot 200 euro... Quatsch! Ik zet het gewoon netjes onder vrij bieden.

Daarnaast word ik er van beschuldigd dat ik een korg ms20 heb gekocht voor 500 euro. Ook niet waar, er werd trouwens 500 euro voor gevraagd en dat heb ik geboden, maar het ding was allang weg (waarschijnlijk is er iemand heel erg blij geworden toen, misschien wel iemand hier op het forum).
En in hoeverre mij dat kwalijk genomen zou kunnen worden als ik dat ding daadwerkelijk had gekocht weet ik ook niet.

Kort samengevat, mocht je een kutte italiaanse organsynth willen, voor minstens 800 euro, sla je slag! (en ja ik weet dat dat ding niet zo heel kut is, maar zeker geen 800 euro plus waard)

Cheers!
 
Tja, welkom to the real world, het is niet de eerste die denkt dat alles wat oud is een maandwedde kan opbrengen.

Langst de andere kant ga ik er wel van uit dat je als verkoper met de biedingsprijzen mee moet gaan, en dat je zeker niet sinterklaas moet gaan spelen.

.... maar dan zet je hem gewoon te koop zonder die 800 euro vraagprijs erbij, en laat je het bieden zijn gang gaan.

Als er na maanden dan niemand meer dan bv. 400 euro geboden heeft moet je hieruit als verkoper de nodige logische conclusies kunnen trekken.

.... alhoewel dat ik onlangst een dergelijk dispuut had met een verkoper van een juno-60 die hem niet ging weg doen beneden de 1000 euro !?
Als hij nu zijn advertentie nog enkele jaren laat staan zal hem dat misschien wel lukken, maar ondertussen kiest hij er wel voor om ermee te blijven zitten.
 
Ja, zo is het wel. Het is maar wat de gek er voor geeft.

Maar ja, als iemand anders nu dat ding ziet staan, met als vraag het beginbod van 800 euro, denkt diegene dat het prima is om ook voor zijn budgetsynth, al dan niet een crumar stratus, zulke belachelijke prijzen te vragen.

Misschien moet ik maar gewoon m'n 808 proberen te verkopen voor 4000 euro :D
 
Mwaaaah, goeie deal! :P

Correctie: de mail kwam niet eens van de verkoper zelf, maar van iemand die zich druk maakt over marktplaatsvervuiling. Wat een gepikeerd mannetje zeg.
Je mag tegenwoordig niet eens meer een onrealistisch bod uitbrengen op een advertentie met een onrealistische vraagprijs....

Waar gaat het heen met deze wereld?! Nou ja, in ieder geval geen Balkenende meer.
 
oh, valt me tegen, dacht echt dat het ging over een pannenkoek die iets te koop had aangeboden.
dat van die 800 euro verwonderd me al niet meer zoveel. schering en inslag.
 
Correctie: de mail kwam niet eens van de verkoper zelf, maar van iemand die zich druk maakt over marktplaatsvervuiling. Wat een gepikeerd mannetje zeg.


Sommige grappenmakers hebben nu eenmaal een beetje een pannenkoek op hun hoofd.. :W
 
Je moet de Spirit ook niet met de Stratus gaan vergelijken, dat is 't zelfde als je appels met peren vergelijkt :eureka:
Trouwens die Spirit op ebay staat al 2 jaar te koop, en nog steeds niet verkocht.
Dacht dat ik met m'n spul (als ik al wat in de ban doe) al aan de dure kant was ;) maar dan heb je ook wat :D, maar ben dus niet de enige.
Kan me ook niet indenken dat de Stratus een geweldige (klank) en mogelijkheden bied en mede daardoor ook niet echt een gewilde synth is.
Smaken verschillen gelukkig, maar ik denk dat 400 euro toch echt 't maximum voor een dergelijke synth is, maar ja wie ben ik :?
 
was blij dat ik m'n trilogy voor 250 euro kon overdoen aan sympatiek forum lid.
maar die spirit... doe er maar gelijk 2, wat een koopje !
 
Zelf vind ik een onzinbieding plaatsen nog zieliger dan een (veel) te hoge prijs vragen.
 
kneiterhoge onzinbiedingen doe ik alleen als er sprake is van een bedrieger en de website weigert de advertentie te verwijderen. Dit dus om het bieden te blokkeren voor al te naieve mensen. En uiteraard enkel als ik 100% zeker ben van bedriegerij.
 
Is de Stratus van jou dan Zoidsity?
Maar met jou opmerking over onzin biedingen heb je een punt :okdan:

Welke stratus precies? ;)


Maar nee, niet van mij (geen van alle.... :( )
 
kneiterhoge onzinbiedingen doe ik alleen als er sprake is van een bedrieger en de website weigert de advertentie te verwijderen.
Volgens mij heb ik het al eens eerder gezegd maar een hoge vraagprijs valt niet onder de noemer "bedriegen". Ieder is vrij om te beslissen of hij/zij dat bedrag er voor over heeft. En ik kan me ook niet voorstellen dat je zoiets als een impuls aankoop doet.
 
ach ja, als je een ridicule vraagprijs hebt kan je een keer een gebbetje verwachten.
Ik heb dat bod ook maar een krap uurtje ofzo laten staan.

Ik vind het trouwens wel vervuiling van de markt als er steeds meer mensen met zulke absurde vraagprijzen komen, dat nodigt alleen maar meer mensen uit om dat ook te doen.
 
Back
Top