Song Request!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Tyros1990

Gedeactiveerd account
Lid sinds
5 Maart 2007
Berichten
1.723
Locatie
Hilversum
Het is eigenlijk niet echt een Song Request...
Rubbah die zei dat ik dat nummer met die *Goede kwaliteit* maar eens moest posten, dus bij deze.

Opgenomen met een Edirol UA1X, Vind het een fantastisch ding om mee op te nemen, maar heb hem ooit eens losgekoppeld tijdens de zoveelste verbouwing en heb hem nier meer terug kunnen vinden(maar morgen ga ik er naar zoeken).


Ik gebruikte een Roland XP-80, Gave synth wel, niet super uitgebreid en al relatief oud(1996 dacht ik) maar nog wel een hoop leuke/goede sounds(was vooral onder de indruk van de orgels en pads).
 

Attachments

  • Human nature(xp-80, Recorded with Edirol UA-1EX.mp3
    4,7 MB · Bekeken: 58
Leuk. De gitaar had je na een seconde of wat beter kunnen vervangen door wat anders voor de variatie. Probeer eens wat meer tijd te besteden aan zelf melodietjes verzinnen.
Veel naar geïmproviseerde jazz(-rock) luisteren (ook al is het je ding niet) en los uit de hand wat heen en weer gaan over de toetsen. Kom je altijd wel een leuk deuntje tegen en heb je dan zelf gemaakt. Je hebt talent genoeg maar niemand zit hier op te wachten.
Als ik zit te luisteren moet ik steeds hieraan denken:
 

Dit bijvoorbeeld is voor een groot deel improvisatie. De muzikanten hebben echt niet alle noten van een nummer van 9 minuten in hun hoofd. Hancock is een van de beste toetsenisten/componisten natuurlijk. Gisteren zat ik een beetje mee te pielen op mijn Juno Di met de Harmon Trumpet preset. Ik durf te wedden dat het jou beter lukt dan mij dus trek je ook niet teveel aan van mijn commentaar ;-) Maar ik zou het niet in mijn hoofd halen dit ook daadwerkelijk op te nemen; te goedkoop en haalt het toch niet bij Hancock.
 
Tyros, ouwe liftkoning...geweldige opname man!

Stuk beter dan je ruisbak van laatst.
Mn verzoek was natuurlijk sarcasme van de bovenste plank, maar dat is het vaak met platen voor hoofden....die houden die sarcastische grapjes zo, hup, buiten het schedeltje...alsof het niets is.

weet je wat nou echt het allerergste is??! ik werd vanochtend wakker met jouw versie van lady gaga in mn hoofd....

:bekdicht::stupid:stupid:stupid:stupid
 
Of Ed Starink...

Klaus en Ed hebben meer platen verkocht dan wie dan ook.
Misschien heeft ie wel een gat in de markt ontdekt.
 
Ik wil HIER ook een keyboard versie van horen:
 
hey leuk, een song request topic van tyros1990, ik vraag dan een tyros1990 versie van dit nummer, WEL inclusief de vocals natuurlijk :D
 
Ik ga verder geen Song Requests doen of zo, heb het hier gepost voor de lol, Die reactie van Rubbah was een grap dat weet ik, maar ik heb het maar gepost, want dan ben ik er vanaf!
 
Echt, ik vind het allemaal heel muzikaal! Soms een beetje clean :S En eerlijk gezegd vind ik het niet eerlijk dat Tyros alle kritiek krijgt.. Ik wil ook weleens wat kritiek hier op het forum :-)
 
Echt, ik vind het allemaal heel muzikaal! Soms een beetje clean :S En eerlijk gezegd vind ik het niet eerlijk dat Tyros alle kritiek krijgt.. Ik wil ook weleens wat kritiek hier op het forum :-)

Ik moet wat meer effecten gaan gebruiken, En dat doe ik ook wel! vaak zat zelfs..

maar mijn Onboard chip heeft niet zo`n goede weergave heb ik het idee 8)
en die Externe die ik heb(had, weet niet waar die ligt) heeft een flinke latency.
 
en waar is dit dan weer een antwoord op? :)
 
Hmm volgens mij is er iets goed mis met mijn flash....bij mij klinkt het zo, lijkt me niet echt de bedoeling....toch? :D
 

Attachments

  • WackeTyros.wav
    4 MB · Bekeken: 47
Wacht maar tot ie ook een Youtube-camera'tje krijgt voor zijn verjaardag.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top