• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

[Te Koop] Clavia Nord Modular G2 Engine

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Nap

GAS-arbeider
Lid sinds
17 januari 2007
Berichten
15.111
Locatie
Den Bosch
g2modular.jpg


De Nord Modular G2 Engine, een complete modulaire synthesizer in rackformaat! Fantastische synth, maar ik ben deels over op software en heb hem niet meer nodig en kan het geld goed gebruiken voor een APC40.

In prima staat, voorzien van de nieuwste softwareversie (1.62, compatible met Vista en OSX). Originele handleiding en CD-Rom van de originele softwareversie en geprinte handleiding van de recente versie zijn ook aanwezig.

Vraagprijs €600,-.

Af te halen in Den Bosch, verzenden is ook mogelijk voor kosten (€7,-) en risico van de koper.
 
Er is wel wat interesse, maar nog niets concreets.

Ik ben in principe niet geinteresseerd in ruilvoorstellen, behalve in een mint-conditie APC40 met bijbetaling van jouw kant.
 
Dit virtueel modulaire powerhouse is nog steeds op zoek naar een nieuw baasje!

Om het makkelijker te maken krijg je er naast bovenstaande ook nog een CD Rom bij met het complete G2 patches archief van electro-music.com, de laatste versie van de editor en alle drivers.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top