• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha EX5 (SCSI + 65MB sample-ram) + accessoires

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

iFox

Stamgast
Lid sinds
19 augustus 2006
Berichten
227
Locatie
het hoge Noorden
Een Yamaha EX5 in technisch prima en uiterlijk redelijke staat.

Reden verkoop:
Ik wil binnenkort een nieuw workstation/high-end piano kopen, zoals bijv. de S90XS en zo'n model in combinatie met de EX5 vind ik te zwaar om mee te sjouwen. Vandaar dat ik een Yamaha S30 van een vriendelijk forumlid heb overgekocht.

Staat:
De EX5 is denk ik een aardig aantal keren meegeweest naar optredens. Dit heb ik helaas zonder case gedaan, waardoor de achterhoekjes van de EX5 beiden beschadigd zijn. (welke EX5/EX7 heeft dit niet ;) ) Ik heb er zelf nooit last van gehad, vooral omdat het niet echt opvalt.

Daarnaast is er ook één toets kapot, de Bb2, de tweede Bb vanaf links gezien. Tijdens het (thuis) spelen 'schoot' deze opeens los. Hij registreert dus wel aanslag, maar hij zit niet goed in 'de houder': tenminste zo voelt het. Volgens vrienden van ex5tech.com is dit door iemand die niet bang is om zijn keyboards uit elkaar te halen, vrij eenvoudig te verholpen.

Voor meer info rondom mijn keyboards verwijs ik iedereen graag door naar mijn marktplaatsadvertentie:http://link.marktplaats.nl/283431389


Prijs: SF-leden krijgen €10 korting, wat de prijs laat uitkomen op €400.
 
Een schop onder de kont.

ModeratorL ik zie dat ik in plaats van "EX5" alleen maar "EX" heb neergezet. Danku!
 
Een zondagse verlaging. Komende week is de prijs €370.

En nog een opsomming van alle accessoires:
-de Yamaha EX5
-uitgebreid met 65 MB Sample RAM
-uitgebreid met een SCSI kaart, de ASIB1
-een externe SCSI CD-rom speler
-een set van circa 10 floppy's + 3 CD's met voices, performances, arps en samples voor de EX5. Ook enkele commerciële voices.
-een kleine 'power-guide'
-een externe USB floppydrive voor nieuwe PC's en laptops
-een kop koffie bij aankoop
 
Ik heb een PB van een geïnteresseerde ontvangen; helaas zit zijn inbox vol en kan ik geen reply terugsturen.......
 
Omdat ik vandaag jarig ben (was) een prijsverlaging naar €360. Enkele reacties, maar mijn prijs is echt al ontzettend laag, gezien de prijs van andere EX5/EX7'ens en de accessoires.

!
 
Prijsverlaging naar de bodem: €350 en minder niet!
De recessie treft het synthforum toch niet?
 
€350 voor deze mooie synth.
Testen is natuurlijk altijd oké; gratis koffie overigens!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top