• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Empirical Labs EL8 Distressor EL-8, Eventide Eclipse en Digidesign Digi002

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Bigbang

http://www.vacuvox.com
Lid sinds
22 september 2004
Berichten
630
Locatie
Amsterdam
Te koop aangeboden een in zeer goede staat verkerende Eventide Eclipse voor €1300 en een in zeer goede staat verkerende Digidesign Digi002 met Protools LE voor €550.
 
Empirical Labs EL8 Distressor EL-8!

Empirical Labs EL8 Distressor EL-8!

EMPIRICAL LABS Distressor EL-8

Zo goed als nieuw uit niet-rokers studio. Geen british mode.

Vraagprijs 1199.

GEEN INRUIL deze keer.........
 
Bericht door een moderator:
toch even zoveel mogelijk in 1 thread houden s.v.p.
 
Vintage Neumann U87 te koop

Vintage Neumann U87 te koop

Ook nog te koop de eerste versie van de U87. Dit is de meest gewilde versie om zijn klank. Dit exemplaar is in het begin van de jaren tachtig geproduceerd en heeft een compartiment voor een batterij. De microfoon is net ge-serviced en gemodificeerd door Andreas Grosser. Dit is de expert op het gebied van vintage Neumann microfoons. De microfoon heeft nu een nieuw kapsel dat weer 10-15 jaar meekan. De Fet versterker is vervangen door een Low Noise versie en het feedback circuit is aangepast zodat de microfoon een veel mooier tophoog heeft. Vaste prijs is €1750.
 
Eventide is ook verkocht. Blijft nog te koop een Digi-rack 002 en een vintage Neumann U87. Deze gemodificeerde U87 klinkt een stuk beter dan een standaard U87.
 
Digidesign Digi-rack 002 en vintage Neumann U87

Digidesign Digi-rack 002 en vintage Neumann U87

Beste moderator,
zou je de titel kunnen aanpassen? Alvast bedankt.

Digidesign Digi-rack 002 aangeboden voor €500 en vintage Neumann U87 aangeboden voor €1700.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top