It's me

mja, mono heeft iig geen bevestiging van SF nodig om wat voor te stellen, hij weet immers wie hij is en wat ie kan... toen ie begon was ie niet eens met muziek bezig kan ik mij nog goed herinneren en dat vond ik altijd enorm zonde maar nu is ie inmiddels al een tijdje goed bezig met het uitbrengen van zijn ding(en) :okdan:
 
Wel grappig om te zien waarmee die hier op het forum kwam en waarmee die uiteindelijk naar huis is gestuurd.

dat vond ik ook. ik kwam deze thread toevallig tegen en kon me al niet herinneren dat ik mono/poly naar het forum had gestuurd. ik denk dat hij hier 1 of 2 keer geweest is, samen met marco of sander ook volgens mij, om iets te kopen dat ik op marktplaats had staan. misschien wel een mono/poly zelfs.

voor mijn gevoel was het juist andersom, maar dat komt natuurlijk doordat die mono/poly zo enthousiast dat forum op is gegaan en de modulaire synthese is ingedoken en daarmee veel meer lid werd dan bv ik.

triest? tja, het is natuurlijk zijn eigen keuze.
ik denk dat dennis prima zijn ei kwijt kan op fora waar het over spullen gaat en blijft gaan, ook als je het niet met elkaar eens bent. het ontspoort hier (te) vaak en ik denk dat deze gemeenschap niet zo anders is dan andere, maar dat het aan de 'leiding' ligt. er wordt gewoon niet adequaat en bekwaam gereageerd op dingen die misgaan en er wordt toch regelmatig zeer willekeurig gehandeld. dat zet mede de toon.
maar ja, je komt hier niet voor de moderators, en ook niet voor de mensen die je niet aanstaan, denk ik. (negeerlijst.) maar dus ook weer niet om je te laten beledigen of jennen of afzeiken door de eerste de beste zak stront die denkt dat ie alles weet. lastige keuze....

het leven is mooi, maar niet makkelijk ;)

6-track heeft natuurlijk helemaal gelijk en dat is ook wel weer mooi.
 
de tering hee
zo wordt ook dit nog een uiterst merkwaardige draad
tuurlijk is t de leiding, die is verantwoordelijk voor alles :D
en je kan ook vooraan staan met je beledigd voelen he
 
he fjoesz, ik ben scherper van je gewend, dan dit soort gemeenplaatsen. meestal ben je meer to-the-point.
die dennis is een opgewonden standje, maar je moet je hier ook van alles laten welgevallen, dat met adequaat modereren te voorkomen valt. dat loopt gewoon, laten we zeggen, niet perfect. en daar past een bescheiden, leergierige houding bij en niet de arrogantie en zelfingenomenheid die nu regelmatig tentoongespreid wordt.
m/p is niet de eerste of laatste die hier niet meer of nauwelijks nog komt, anders dan vanwege het feit dat synthesizers hem of haar niet meer zouden boeien.

met een cynische ;) in het algemeen wat zeggen, draagt naar mijn idee niet bij tot een beter forum. er ging voor mij niet eens een relativerende werking van uit.
 
mja je hebt wel gelijk hoor
ik reageerde er eigenlijk meer zo op vanwege de betreffende geschiedenis
als iemand een nick aanmaakt als fjoesziseenlatenteteringhomofiel oid kan ik 3 dingen doen

1 die gast met alle mogelijke middelen virtueel kaput machen
2 de leiding er op aankijken als dat niet binnen 2 nanoseconden weg is en daar zeeer verongelijkt over gaan zitten doen terwijl ik zelf iemand ben die zich kennelijk op de grijze gebieden van toelaatbaar gedrag begeeft
3 een melding aan een mod en me er verder niet meer zichtbaar mee bezig houden

die keuze is verder onafhankelijk van wat "de leiding" verder doet
ik voel me hier geen slachtoffer van die leiding iig
ik denk ook niet dat ik hier beledigd kan worden eerlijk gezegd.. beledigd worden doet iemand zelf
en dat wegblijven van lui zou ik persoonlijk niet zo snel aan die leiding wijten.. das eerder een gemakkelijk toevallig welkom argument voor de betreffenden zelf om de aftocht te kunnen verklaren omdat hun frustratie mbt hun internetimago een tikkeltje te overweldigend werd.
Als je op Sf je gezicht niet meer kan laten zien.. :D hoe ben je er dan aan toe zeg..

verder zou er een hoop meuk van sf niet hoefen te blijven staan idd.. er zou best wat meer bullcrap weggemoffeld mogen worden
 
Laatst gewijzigd:
daar heb jij wel weer een aantal punten.
als ik even naar mezelf kijk en voor mzelf spreek, laat ik meestal een hoop langs me afglijden, maar soms komt het net op het verkeerde moment, of is het gewoon té onredelijk/onrechtvaardig. de maatschappij, dat ben jij. as iemand een grote muil opentrekt, zomaar even van alles insinueert zonder te weten waar hij over praat, dan is een ander daar de dupe van (soms), maar de persoon zelf heeft ook wat te leren. het zou mooi zijn als het uiteindelijk allemaal wat beter ging.

mono had die draad moeten negeren, zoals ik dat ook weleens moet trouwens, maar de mods hadden m moeten weghalen ipv bans aan de mensen uitdelen met wie ze nog wat te verhapstukken hebben. het zijn meestal ook niet de grootste geesten die geen tegenspraak dulden.

maar eh.. de vanavond te bakken aardappels zijn gekookt en staan uit te dampen. het is mooi weer, ik ga de klimop bijknippen, op verzoek van mijn vrouw, die toch mijn hobby financieert. die houden we dus in ere hier.
 
Laatst gewijzigd:
aah das mooi idd

ik ga een gecrashde mac + een gecrashde schijf weg brengen en ondanks mijn belang bij een goede afloop daarvan totaal ontspannen een rondje over de hei lopen
 
het was een onverkwikkelijke gebeurtenis zoals ik er hier op het forum de laatste tijd helaas teveel heb zien voorbijkomen.
heb zelfs nav dat monopoly verhaal m'n diensten aangeboden als moderator, tevergeefs.
en tot slot werden gedurende een 2 tal dagen bij voortduring m'n berichten die de gang van zaken beschreven meteen van de site gehaald . "om de boel te laten rusten", daar was behoefte aan.
deze mail zal ook wel een kort leven tegenmoet gaan waarschijnlijk.
de sfeer is verziekt en de moderatoren verstard, en da's mijn mening. jammer. en ook jammer van mono en alle voorafgaande onhandigheden.
we zien wel waar het schip strand

ik heb wel wat beters te doen, dan me dat teveel aan te trekken. genieten van alle moois wat er naast synthforum ook nog is bv.
 
Er wordt teveel geklaagd in deze wereld. Is gewoon "de nieuwe maatschappij" "Wen er maar aan" Zal alleen maar erger worden. Alles ligt aan de ander!
 
ja er wordt teveel geklaagd, wen er maar aan, succes !
 
persoonlijk heeft niemand mij iets misdaan hier maar hoe sommige leden behandeld zijn zit mij zodanig dwars dat de lol er wat mij betreft af is.
niet alleen dat maar je merkt ook dat er een hoop kennis/inhoud is verdwenen.
 
het is ook meer de starre stompzinnigheid die hier te vaak rondwaard en waar een aantal mensen onder geleden hebben die me me raakt . en dan is het of wennen of ik heb wat anders vanavond. (niet dat ik nu verwacht dat ook maar iemand daar wakker van zou hoeven liggen).
ik ben meer van het type: is er iets , bepraten en oplossen , verder samen naar iets beters en een leuke tijd onderweg.
maar hier vind ik het vaak niet meer leuk. en ik betwijfel of een frisse wind met een huidig moderatorteam cq wijze van leidinggeven wel nog mogelijk is. maar ja het is geen democratisch geheel en ook geen leefgemeenschap. het is een forum ter uitwisseling van technische kennis. waarschijnlijk waren mijn verwachtingen tehoog gespannen, maar dat kwam dan ook omdat ik het erg gezellig vond.
 
persoonlijk heeft niemand mij iets misdaan hier maar hoe sommige leden behandeld zijn zit mij zodanig dwars dat de lol er wat mij betreft af is.
niet alleen dat maar je merkt ook dat er een hoop kennis/inhoud is verdwenen.

Ik weet niet wat er met mono gebeurd is. Is die van het forum af ofzo? Ik heb iets gemist geloof ik.

Een forum is openbaar. Wat me wel opvalt is dat wanneer er persoonlijk op de man gereageerd wordt er vanuit alle hoeken ineens "potentiële" vijanden komen aanwaaien, dat maakt "het" veelal erger. Mag je mensen hier nou persoonlijk aanspreken of niet? En krijgt iemand ruimte om zich te verdedigen of uit te leggen hoe of wat? Of gewoon puur op inhoud? De zakelijke benadering. Moderators dienen 1 lijn te trekken en geen vriendjespolitiek. Normen en Waarden van het forum waar ieder zich aan dient te houden. Iemand mag mij betichten van "te dure handel", maar daarentegen mag ik niemand betichten "als handelaar". De wereld is krom, maar dat is die altijd geweest. :mega: en in beider gevallen raken we die potentiële koper misschien wel kwijt. Terwijl we hier zijn om elkaar te helpen. Soms kan je ook niet alles weten. De kracht van woorden op MSN of op een forum als deze. Die interpretatie van de ontvanger zit niet bij de handleiding helaas. Hoe leest de ontvanger? En op welke punten is hij gevoelig? Wat is zijn gevoelige snaar? De essentie van een conflict is meestal heel klein. Waar draait het hier nou om? Gezellig forummen en ouwehoeren over synths enzo (zelfs over katten ook leuk). Een grapje moet kunnen, alleen kan droge humor door de ontvanger weer als "waarheid" ontvangen worden. Ahhh moeilijk.
 
Laatst gewijzigd:
oh ja, als het om de centjes gaat , gaat het er soms wat onder de gordel aan toe , en dat roep reacties op van mensen die het hier graag gezellig en fatsoenlijk houden.
maar ook dat moet mogelijk zijn binnen grenzen.
mono's verhaal is er 1 in een recente rij van ....
iedere poging om dat eens fatsoenlijk aan te pakken met z'n allen loopt stuk op iets onverklaarbaars star en stomzinnigs. en ondertussen is het wachten op de volgende..
en da's niet leuk voor de sfeer en bovendien Onnodig.
ik zal m'n mond maar verder houden voordat dadelijk alle "offtopic post" ineens wordt weggestreept dan wel , weet ik wat.
misschien dit als laatst : ik dacht dat met het opdoeken van mono's /septic ea ban er een frisse wind begon te waaien. helaas is het daarbij gebleven. ik denk dat het nodig is dat het moderator team eens flink bij zichzelf te raden gaat en de deur eens wijd openzet voor mensen die een andere kijk hebben op hoe je ook een bijdrage kunt doen aan een goed lopend forum. helaas lijkt daar geen beweging in te kunnen komen . en dat maakt me nie echt vrolijk. en verder zal het allemaal wel ..
we zien wel. zoals ik al eerder opmerkte : er is gelukkig nog veeeel meer op de wereld wat heel fijn is dan het synthforum, dus ik ga er eens lekker voor liggen, welterusten , slaap lekker, en gezond weer op !
 
@catalunya, jouw postings zijn altijd zo veel omvattend dat ik nooit goed weet waar ik op in zou kunnen gaan, probeer eens wat bondiger en eenduidiger te posten.. No offence .. :)
 
@catalunya, jouw postings zijn altijd zo veel omvattend dat ik nooit goed weet waar ik op in zou kunnen gaan, probeer eens wat bondiger en eenduidiger te posten.. No offence .. :)

Maar je wilt het wel dus? :biertje:
 
Het is niet de schuld van de mods dat mono (ea) hier zijn weggepest hoor. Het is ze wel te verwijten dat ze niet op tijd ingegrepen hebben en als ze het uberhaupt wel doen waarom zo slap en/of halfslachtig. Er is al zo lang een tekort aan mods. Dan nog kan je wel afvragen waarom het forum dan wel 24/7 'bewaakt' zou moeten worden.

Vergeet het maar dat er normaal met mods te praten valt. Al jaren lang hebben diverse mensen het op diverse manieren geprobeerd. Maar ze blijven het vertikken om naar goede argumenten te luisteren en blijven hun eigen lijn trekken zonder daar enige zinnige uitleg over te geven.

Je komt altijd nog op het forum om met lotgenoten te communiceren en als je het nog steeds leuk vind waarom zou je dan weg gaan? (heb ik ooit ook tegen mono gezegd) Hij was het geeikel iig spugzat en ik snap wel waarom. Er wordt ook niets gedaan om te voorkomen dat het nog vaker gaat gebeuren dus wat dat betreft zal er nog wel ea gebeuren.
 
laat maar zitten eigenlijk, ik zal toch wel wijzer zijn. moderators zijn veel te belangrijk om tegen te spreken en er wordt hier op het forum helemaal niet lullig gedaan. het is gewoon allemaal humor.

(zo, dat was me een lap tekst die weg is. voelt goed.)
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top