Pete Philly & Perquisite Remix

@ nautica, die bassline heeft niks met vals te maken

Sorry ik bedoel de synth die op 3:41 erin zit. Die is een beetje vals t.o.v. stem/akkoorden. Hij is dan 2 maten lang en in het 2de gedeelte zit een hogere noot die vals is.

En het is wel degelijk een remix. Je voegt niet OG elementen toe. Bij een edit gebruik je alleen de OG stukken en voeg je niks toe.
 
ok noem het hoe je wilt,

maar ja ik weet niet, en dat "valse" tja.. het is niet vals, lijkt waarschijnlijk zo voor jou.. komt gewoon door de modulatie ofzo
 
Wat is dat trouwens voor een onzin met die compressie van myspace bijvoorbeeld youtube.

SOmige tracks op youtube die "pompen" zelfs zoveel compressie zit erop, volgens mij kunnen ze ook wel een ander proces verzinnen om te zorgen dat de boel niet te hard uitstuurt, laat ze dan een limiting algoritme gebruiken want sommige tracks klinken echt nergens meer naar.

Over de mix: Ik vind die niet zo heel spannend, ik begrijp best wel dat je het originele materiaal niet hebt en jouw remake hebt gemaakt op basis van de originele track maar je fade in feite de oude track langzaam in en dat vind ik persoonlijk erg storend.

Verder laat je de vocal erg op de achtergrond liggen (net niet hard genoeg zeg maar). Verder vind ik dat je je sounds prima in de track hebt gezet wat betreft het deel dat je zelf hebt gemaakt m aar op de 1 of andere manier vormt het niet 1 geheel met de vocal en strijker uit het origineel. OP 1.17 gaat dat opeens beter en dan doorbreek je de 4/4 beat. Mijn conclussie is dus dat dit een lastige track is om een 4/4 beat achter te zetten aangezien hij zonder beter tot zijn recht komt.

Het ligt misschien wel aan de kick zelf.....ik weet het niet. OP 3:00 minuten gaat ie op zich wel lekker los hoor, ik denk dat je uiteindelijk met zulke sounds het origineel niet eens nodig hebt als ik heel eerlijk ben.
 
hmm ja, dat laatste is ook zo, maar dat komt helemaal goed..
 
Back
Top