Geintreseerde(n) voor groovebox jammen, omgeving Tilburg.

Roonan

Lang lid
Lid sinds
15 oktober 2002
Berichten
2.257
Locatie
BH
Hoi,


Lang geleden dat ik iets geplaatst heb hier, maar het blijft toch kriebelen. Ondanks dat ik het heel erg druk heb met bedrijf en met mijn studie wil ik toch graag af en toe met muziek bezig zijn. Ik heb nagenoeg alles verkocht op een EMX-1 en KAOSS 3 na.

Ik beleefde altijd de meeste plezier aan jam sessie's met bevriende muzikanten toen ik nog in de randstad woonde. Sinds een paar maanden woon ik in Tilburg en ik vroeg mij af of er soortgenoten in de buurt wonen die zin hebben om af en toe een paar grooveboxen te syncen en lekker te gaan jammen. Moet vooral zo ongecompliceerd mogelijk zijn. Mijn stijl is techno/electro zo rond de 125 - 135 BPM, maar downtempo en ambient achtige dingen hebben ook mijn interesse.


Groeten, Ronald.
 
Er wordt af en toe wel wat georganiseerd in Tilburg.
Ik heb ooit meegejammed in the Hall of Fame en in de Paradox.
Als jij of iemand anders ooit weer eens een jamsessie organiseerd ben ik altijd wel te porren om mee te doen.
Zelf iets organiseren is me te veel gervaagd door tijdgebrek.
 
Even voor de duidelijkheid: het beeld wat ik erbij heb is gewoon met 2 of hooguit 3 man bij iemand thuis lekker aanklooien zonder teveel gedoe. Ik heb namelijk ook weinig tijd. Als iemand de boel wilt opnemen en nabewerken is dat natuurlijk mooi meegenomen (heb ik ook wel eens gedaan en daar kwamen hele inspirerende remixen uit). Kan ook bij mij thuis plaatsvinden eventueel.

Ronald.
 
Ik zit in Tilburg en wil best eens mijn Dave Smith Evolver en evt wat andere gear eraan hangen en samen wat aan te 'jammen/prutsen' zonder een direct doel. Lijkt me wel wat, maar niet nu direct deze of volgende week. Ik hou het in gedachte mocht je interesse hebben
 
tof plan! ben ik zeker voor te porren. kan ook eens bij mij, alleen qua weergave is het hier niet echt top.
volgens mij ben ik bij jou (roonan) in hartje rotterdam op bezoek geweest een jaar of twee geleden om je je evolver af te pakken ;)
die heb ik niet meer overigens, maar genoeg andere leuke spulletjes.
 
Goed idee! Ik kan je niet meer herinneren, maar ik heb ook zoveel mensen over de vloer gehad met de backyard sale....

Stuur anders even een E-mail via dit forum om af te spreken. Bij mij is het ook even behelpen qua sound. Ik kan wellicht even mijn mengpaneeltje in de huiskamer zetten. daar staat nog een redelijke installatie :-)

Ronald.
 
Back
Top