MuzzFuzz probleem.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JohnDoe21

Gedeactiveerd account
Lid sinds
15 juni 2006
Berichten
5.920
Hoi,
Op het moment ben ik een MuzzFuzz in elkaar aan het lassen. Hij zit zo goed als in elkaar maar ik moet nog 1 aansluiting maken.
Het schemaatje kan je hier vinden... http://www.newtone-online.nl/downloads/MuffFuzz.pdf
Op pagina 4 staat het aansluitschema.
Het probleem wat ik heb is: waar moet de negatieve lijn van de batterij aansluiting nou komen? Ik volg niet helemaal het schema want ik laat de adapter aansluiting weg. Daarnaast gebruik ik een dpdt switch ipv een 3pdt, fuck het ledje maar kan ook ergens anders. Anyway, ik gebruik dus een stereojack chassis deel met dubbele schakelaar. Moet die batterijlijn geschakeld worden of niet? Of komt hij gewoon op de shield aansluiting? Heel verwarrend tekeningetje trouwens, had wel wat beter gekund.
 
De min van de batterij moet je aansluiten op de ring van het stereo jack chassisdeel ( ingang), hierdoor wordt ie met de massa doorverbonden als je er een mono jackplug in steekt. De schakelaar van het chassisdeel gebruik je niet.
 
Yes man thank you.....ik heb net ff een schema van een ander pedaal erbij gepakt en het is me duidelijk. Wat "normaal" je andere audiolijn is (L of R), van een stereo jack, is nu je aarde verbindtpunt geworden....ik snap hem.
 
Hij werkt......grappig maar niet opschrikbarend......een leuk test rigje voor transistors...
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top