[George Baker Cover] NE1 - Grote Rooie Zak

Ethereal

Instant Fuck-up
Lid sinds
25 februari 2003
Berichten
1.511
Locatie
Varsseveld
Hebben een opdracht gekregen voor het maken van een reclametune voor een nieuw produkt (dat jullie binnenkort vást allemaal gaan kopen :P), en de bedoeling was dus dat er duidelijke invloeden van George Baker - Little Green Bag in terug te vinden waren. Verder moest het gewoon lekker knallen.. En dit is hem dus geworden! Vind hem zelf wel lekker klinken..

NE1 - Grote Rooie Zak

Gebruikte gear is oa Rob Papen Predator (wát een helden-VSTi!), JP-8080, Korg Z1, Albino 2, Drumazon en Marco-Vocalizator v.1.0! Check het uit, hoor het aan en ik lees érg graag reacties :okdan:
 
Zo!! daar wordt even wat neergezet...... :halleluja

Erg goed gedaan, niks op aan te merken (behalve misschien iets meer variatie in de D&B loop
 
Klinkt oké. Ik vind vooral de beats lekker klinken. Ik vraag me ook af voor welk product deze reclametune is, maar dat is natuurlijk nog geheim hè?
 
....Ik vraag me ook af voor welk product deze reclametune is, maar dat is natuurlijk nog geheim hè?


Ik hoorde dat het voor een winterjurk van Opzij is :duivels:
 
Hehe, mag er nog niet teveel over vertellen.. Offeuh.. Eigenlijk niks :D

Maargoed, thanks voor de respons! Vind de track zelf wel lekker gelukt ook!
 
Zeer vette track hee, maar een paar dingen snap ik even niet:

Ten eerste: Je schrijft dat het een opdracht voor een reclametune is waar duidelijke invloeden van George Baker's Little Green Bag in moeten zitten. Maar dit is gewoon een cover ervan...?

Ten tweede: Het is een opdracht voor een reclametune, meestal zijn dat toch tunes van zo'n 30 à 40 seconden? Dit is een hele track!

En ten derde: Als je zo'n opdracht krijgt (van reclamebureau / label) en je voert hem uit, dan ga je 'm toch niet met ons delen alvorens die officiëel is uitgebracht!? Lijkt mij dan...

Verder vind ik de uitvoering erg top! :okdan:
 
Hehe, ik snap je punten!

1: Sjah, de invloeden waren op een gegeven moment zo aanwezig dat we de tekst er ook maar aan hebben toegevoegd, haha, en inderdaad is het nu gewoon een cover! (Zoals ook aangekondigd in de titel ;))

2: Inderdaad, de 30-seconden edit moet nog gedaan worden, maar voor meerdere redenen heb ik besloten er een volledige versie van te maken en deze later in te korten. (Misschien zien dat er een single-release komt bijvoorbeeld..)

3: Nouja, het is niet direct een Opel of Vodafone-tune, haha, het zijn gewoon een paar mensen met veel ideeën die een nieuw product in de markt gaan zetten. Is ook niet via een reclame-bureau oid gegaan, toevallig was die persoon een voormalig werkgever van mij.. Zodoende! Uiteraard verspreid ik de track niet overal, maar feedback is altijd wel lekker ;)

Maar thanks voor de positieve reply! :okdan:
 
Ik vind het origineel tof dus was benieuwd en ging luisteren.
Waaaaat!!!, D&B :(, oei, wat een t*ring hekel heb ik aan D&B,
maar nu komt het mooie, want ik heb wel je track afgeluisterd :dubbel:
Het zit erg netjes in elkaar zeg en vond het overal echt een hele goede track. serieus :baco: <<< Guinness :)
 
Back
Top