• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

mpc-1000

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

falafelbiels

Learning to wiggle
Lid sinds
5 juli 2002
Berichten
3.563
Locatie
Rotterrrdam
Met de meest vreselijke pijn in mijn hart zet ik hier mijn Akai MPC-1000 te koop. Ik doe het omdat ik geld nodig heb en het wat werk betreft erg rustig op het moment. Deze keer dus geen ruil.

Het apparaat is een blauw met rode, zonder padgezeik, met 128 mb en met de originele 32 mb CF card. JJOS 1 v.4.99 is geinstalleerd, dus je kunt er een hoop plezier mee hebben. Voor $49 heb je een password om JJ-OS 2 v.1.18, wat er ook op staat, te unlocken. Manual zit erbij.

650 euro mensen.
 
sja ik dacht ik zet een beetje hoog in zodat jullie de ruimte hebben om te gaan afdingen.


het is een echte hoor.
 

Attachments

  • IMG_1467.jpg
    IMG_1467.jpg
    112,3 KB · Bekeken: 88
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top