• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha RM1x, Soundcraft Spirit Folio F1, Alessis AirFX en Phonic DFX256

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Nap

GAS-arbeider
Lid sinds
17 januari 2007
Berichten
15.098
Locatie
Den Bosch
Het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak, en ik heb het volgende te koop:

soundcraft.jpg

Soundcraft Spirit Folio F1 - 8 mono, 2x2 stereo, 3 aux, channel insert. Uitstekende mixer, gaat weg omdat er een grotere mixer van hetzelfde merk voor teruggekomen is!

Richtprijs €250


rm1x.jpg

Yamaha RM1x - Ontzettend leuke hardware sequencer, zeer geschikt om te jammen en voor livewerk. Ingebouwde sounds zijn niet geniaal maar het zijn er veel en er zit bruikbaar materiaal tussen. Gaat weg wegens overcompleet.

Richtprijs €200


airfx.jpg

Alesis AirFX - Grappige effectenprocessor waarbij je met je hand boven een infraroodstraal beweegt om diverse effecten mee te bedienen. Zeer geschikt voor livewerk.

Richtprijs €75


phonic.jpg

Phonic DFX256 - El cheapo effectenprocessor maar misschien leuk voor erbij of om mee te beginnen.

Richtprijs €50


Al deze apparatuur is in prima staat en functioneert 100%. Bij alle apparatuur krijg je de handleiding en de originele voeding. De AirFX en DFX256 zitten nog in de originele doos ook. De foto's in deze post zijn van de originele producten.

De kleine lettertjes:
Alleen serieuze biedingen krijgen antwoord. Ik sta open voor ruilvoorstellen, maar ik ben niet geinteresseerd in grooveboxjes of budget synths. Ik heb wel belangstelling voor bijvoorbeeld de Nord Lead of Modular families. Of interessante effect-gear.

Verzenden doe ik liever niet, maar daar valt over te praten. In dat geval zijn de kosten, verzekering en het risico voor jouw rekening. Bij verzonden apparatuur ga ik geen discussie aan over de kwaliteit van het geleverde. Je bent uiteraard welkom om hier in Den Bosch te komen kijken en luisteren voordat je je zuurverdiende centjes aan mij geeft.
 
Er is wel wat animo, maar nog geen beslissers. Dus maar wat aan de prijs doen.

Prijsverlaging op de Spirit Folio: €225
AirFX en Phonic DFX256: SAMEN €75 - ik wil er van af.

De RM1x wordt niet in prijs verlaagd want die hou ik liever zelf als ik er geen mooi bedrag voor krijg.
 
De AirFX is verkocht!

Blijven over:

Spirit Folio - €200
RM1x - €200
Phonic DFX256 - €40
 
De RM1x is ook op weg naar een nieuw baasje! Blijven over:

Spirit Folio - €200
Phonic DFX256 - €40
 
De Spirit Folio is ook verkocht!

Alleen de Phonic DFX256 blijft over - €30

Kom op, wie helpt me er vanaf?
 
Laat ook eigenlijk maar, ik heb volgens mij die DFX256 nu al 2x hier en op marktplaats geadverteerd en ik krijg niet eens onzinbiedingen, laat staan iets concreets. Ik denk dat ik hem lekker achter de hand hou als rackvulling voor mijn volgende 10u QuikLok :)

Bedankt voor de interesse en aankopen, alles is :verkoght:

En deze thread mag :slotje:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top