[house tech?] Dr. Morris - Hoya!

relax begin, lekkere geluidjes. De bongo's is een leuke add, doet me denken aan gregor salto. Ik vind de synth in het begin wat minder, probeer eens een square synth. heeft altijd een leuk effect bij house:) De zware geluiden zijn goed gelukt!:okdan: 1:28 vind ik skitterend, alleen relaxxxx:) De synth kan voor mijn gevoel gewoon weggelaten worden en dan is de track skitterend:).
2:14 is ook goed gelukt!

Add nog meer ritmische geluiden en deze track is af.

Over de afmixing, hij is nog lang niet af. De geluiden zijn goed op elkaar afgesteld alleen ik er is geen climax en het is één lang gedreun. Probeer een break, over het algemeen lekker chill.

Categorie: uhhmzzz house, latin, minimal? Ben er ook niet zeker van;)
 
Klink wel beetje oldskool bijna techhousey wat ik juist wel ok vind. Synth melodie = niks mis mee imo (hoor het op koptelefoon nu, alleen sounds kan nog warmer lijkt me ), opkomst synth is ok, daarna stilvallen ook ok alleen daarna iets spannenders ipv. wachten todat ie weer opkomt..... idd wat ritme ofzo toevoegen.....op het einde het stilvallen mag iets meer uitgewerkt worden...voor de rest mag je nog wat meer hoog etc toevoegen van mijn part.... En hij komt nergens echt los (kan ook in het minimale), das jammer aangezien de synths er wel leiding toe lijken te geven...

dus wel ok, maar nog iets meer afmaken imo...

Keep up!
 
he peanut butter maurice ! ;-)

Kan nog een hele hoop winst halen met de mix denk ik. Probeer het laag vooral te reserveren voor het geluid dat ook daadwerkelijk laag moet klinken.

Volgens mij is het geheel ook iets te compressed. Heb je over de master een compressor staan? Mss werken met bussen?

Die absolute stiltes vind ik persoonlijk niet zo heel geslaagd.

Wel lekker oldschool en daar ben ik altijd voor te porren.
 
Leksie! Mixen, mixen, mixen. Heb ik helaasch nooit veel kaas van gegeten, maar de opmerkingen in deze thread kan ik het zelf goed mee eens zijn. Er staat inderdaad een compressor over de master, en de boel verdrinkt in het "climax" gedeelte. Maar ik ben al een eind op weg met de nieuwe mix. Bedankt trouwens voor je positieve noot aan het eind, een lichtpuntje in de duisternis :P

Maurice
 
Back
Top