• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Oberheim OB12

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

barend

Ouwe rot
Lid sinds
12 februari 2008
Berichten
1.395
Locatie
Weert
Deze Oberheim OB12 is in perfecte staat. Ziet er zeer goed uit en is elektronisch ook 100% in orde. Geen problemen met het licht van het display (is een vaak voorkomend probleem bij OB12).

Deze virtueel analoge synth heeft zeer veel mogelijkheden en het is zeer gemakkelijk om allerlei mooie sounds te maken. Zeer geschikt voor mooie strings, pads, zware bassen en drones.

Je krijgt er ook de OB12 Editor bij, met deze kun je op de PC je geluiden heel makkelijk editen en opslaan. Ik doe er ook nog een cdtje bij met allerlei banken met veel verschillende patches, deze kun heel gemakkelijk inladen via bulk dump.

Heeft ook nieuwste OS update.

Door de vele knoppen is hij ook heel handig om softsynths aan te sturen.

Lees de soundonsound reviews er even op na om te zien wat deze synth allemaal kan.

Orginele handleiding en orginele doos zit er ook bij.

Ik doe hem weg omdat ik tegenwoordig bijna alles met softsynths doe. Om nostalische reden is een eventuele ruil tegen een technische goede Korg Polysix wel te bespreken.


Prijs 499 euro
S5000672.jpg
 
Ik heb besloten dat het naast soft synths toch ook wel relaxt is om aan echte knoppen te kunnen blijven draaien.

Toch gaat de OB12 weg omdat ik weer wat inspiratie wil halen uit een nieuwe synth, ik wissel nogal veel.

Dus ruil opties zijn: Korg Polysix, Korg MS2000, Roland JP8000, JP80808

Kopen kan ook: voor 450 euro ben je de man, of de vrouw.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top