Ricardo Munoz zijn eerste echte release!

Marando

Poesie!
Lid sinds
3 december 2004
Berichten
822
Locatie
Sneek
Hoi allemaal!

Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat Ricardo zijn muziek ooit officieel gereleased zou gaan worden. En nu is het dan zover; zijn cover van OneRepublic - Apologize is nu officieel te downloaden voor €0,99

Er zijn nu al een aantal sites waar je 'm kan kopen:
http://www.mega-media.nl/info.php?lid=110434
http://www.glandigomusic.com/info.php?bundle_id=110434
http://www.stermusic.nl/shops/ster/info.aspx?bundle_id=110434

Ik zie het niet als Ricardo zijn eerste echte singel, maar meer als een soort van promotie, met youtube in het achterhoofd. Het filmpje van Ricardo op youtube is al bijna 1 miljoen keer bekeken, en dat is best een hele prestatie!

EDIT: hier stond een heel verhaal maar dat ga ik even samenvatten: deze release hebben Ricardo en ik niet gemaakt, dus als jullie het ooit horen en je afvragen waarom het niet zo goed klinkt.. dan weet je dus dat wij het niet gemaakt hebben.
 
Laatst gewijzigd:
Jammer dat het zo gelopen is, maar wie weet valt het nog wel mee. Maar het verhaal heb ik wel eens vaker gehoord van iemand anders helaas.
 
Hé fuse, hoe is ie?

Ja het is echt jammer dat het zo gelopen is. Maar wie weet valt "de schade" nog wel mee. Niet iedereen is immers zo kritisch als ik.. dus dat er teveel reverb over de vocalen zit valt menig luisteraar misschien niet op.. wie weet. :)
 
Hallo Marando,

Mooi om te lezen dat Ricardo doorbreekt, één van de betere zangers in Nederland !

Het was een kwestie van tijd..

Groet,

BB

He man! Wat mij betreft heeft Ricardo wel één van de mooiste zangstemmen van Nederland ja.. of hij de beste zanger is (qua techniek), dat nog niet.. maar dat komt nog wel!! Hij heeft een gouden toekomst voor de boeg!

Ik ben in iedergeval al sinds 2005 zijn grootste fan!!.. en tegenwoordig niet meer de enige.. want via youtube en myspace heeft ie al heeel wat mensen weten te bereiken.. echt geweldig!
 
.. één van de betere zangers in Nederland !

Toch jammer dan dat ze zijn zangkunsten zo verzuipen in een overdosis Melodyne.. ?
Ik zou graag nog eens een nummer horen op de dag van vandaag.. ZONDER pitchcorrectie.
 
zo.. 2,5 jaar later, en er is heel veel gebeurd in die tijd.

Ricardo heeft alweer een tijdje een contract bij Universal Music Nederland en heeft onlangs zijn eerste singel opgenomen! Ik mocht aanwezig zijn bij de mix sessie, dat was echt een geweldige ervaring! (was bij een top mixer van Nederland) Het is ondertussen ook gemasterd en vorige week is de clip opgenomen! Het aftellen is begonnen voor 't naar de radio's en TV gestuurd gaat worden.

Mooi om te zien dat het eindelijk gaat gebeuren! In 2005, toen ik Ricardo leerde kennen en met hem muziek ging maken, toen hoopten we natuurlijk dat hij binnen een jaar zou doorbreken.. maar als je er nu op terug kijkt, dan is het mooi dat het langer geduurd heeft, want hij heeft veel geleerd in de tussentijd!

Ben erg benieuwd of het aan zal slaan bij het radio luisterend publiek. Spannend!! :D
 
Leuk.
En jij hebt meegeschreven aan die single begrijp ik?

Aan deze singel heb ik niet meegeschreven. Er is een kleine kans dat er een nummer op het album komt die Ricardo en ik samen hebben geschreven. Dat zou geweldig zijn! :D
 
Daar is ie dan, Ricardo zijn singel "I Can't Stay" is officieel uitgebracht.

Binnenkort is het dus heel goed mogelijk dat je 'm op radio te horen krijgt, of dat je zijn clip op TV zult zien.

Benieuwd naar het resultaat?
 
Back
Top