Waar en wanneer heb jij je tb-303 gekocht en voor hoeveel?

tb-303 gekocht zo'n 2 a 3 jaar terug...
in de buurt van Utrecht.
combi deal met sh-101.
tb303 NM / VG++
sh101 Mint
+doepfer msy

Prijs totaal: 1250.-euro
 
Laatst gewijzigd:
Origineel geplaatst door RockSteadyBeat®
Ik heb mijn TB gekocht in Belgie met mijn Nederlandse rekening betaald en naar Ierland laten verzenden omdat ik daar nu woon. Snap jij het nog :D

Wanneer ik hem heb gekocht? Nou ik heb hem gisteren binne gekregen. Is dat ook goed?

Wat ik ervoor heb betaald was niet gering. 1300euro incl. verzending met UPS.
Ik moet wel zeggen dat die in werkelijke nieuwstaat is zoals jeop de foto kan zien hieronder.
Inderdaad een hele mooie! Lekker tussen de Shamrocks. Gefeliciteerd! Galway?? Hoe is je Spaans?!~?!?

Mijn eerste heb ik gekocht van een suri met heel soepele duimen. Moest ook daarom een nieuw toetsenbordje (dank je St. E.). M'n tweede kocht ik samen met een Kenton Pro-2. Die heb ik nog (de Kenton), vond 2x 303 toch wat overdreven. Had al en 606 (maar die is ook al weg), vandaar.
 
Wat zijn er eigenlijk toch een hoop TB's in omloop dan. Alleen in Nederland al. Nix speciaals dus.. :D

hehe..
 
ho in belgie ook hoor

gasmask van binary bassline is net aan zijn 4de toe :dubbel:


waarom heeft een mens toch maar 2 handen hé :stupid
 
Origineel geplaatst door
Waar: Izmar, Delft
Wanneer: 2002
Hoeveel: 750 euro's
Staat: In goede staat, kleine slijtplekken langs pots

Extra's: tiptoetsen vervangen en kleine contactfoutjes (sync poort) voor de koop gerepareerd. de vorige eigenaar heeft een persoonlijke noot op de achterkant achtergelaten ( : I'm never selling this mothafucka either ! ), hehehe [/B]

Ik weet dat dit een heel oude quote is, maar als ik het me goed herinner heb ik bij die Izmar nog bakken LP's gehaald, waaronder wat LP's met zijn eigen muziek. Daar heb ik er nog eentje van die ik als "knutsel-LP" gebruik als ik een protractor test ofzo 8o) , de rest is buiten. Maar een groot deel van zijn platencollectie heb ik toch nog. Heel vriendelijke, "alternatieve" kerel met leuk langhaarkonijn. :D
 
ik heb mijn TB voor 240 in redelijke staat,
heb vervolgens een paar jaar later op eigen verzoek unieke modificaties (en nieuwe toetsen) laten aanbrengen voor een hele vriendelijke prijs..
 
gekocht zo'n 15 jaar geleden bij een hammond-liefhebber voor 200 euro. Een drietal jaar geleden verkocht voor een veelvoud aan iemand die er reeds verschillende in zijn bezit had.
Hoe gek kun je zijn denk ik dan.
 
Gekocht vorig jaar, eind augustus, net voor ik naar spanje vertrok. Gekocht van the Midiotz, een acid core duo dat eigenlijk niet echt hun TB gebruikte.

Voor 950 € met Kenton PRO2, TS303, BOSS Heavy metal pedal en universele voeding. voeding gebruik ik niet omdat mn TB er raar van doet, maar batterijen is prima :)

werkt niet helemaal prima meer, accent, A# en B werken niet meer echt. soms als het warm is of als ie nieuwe batterijen heeft gehad.

moet is binnen.
 
Laatst gewijzigd:
overigens had de kringloopwinkel hier er ook eentje staan (ja, die mythes bestaan dus toch nog.) alleen duurde me dat te lang en werd er al 1200+ geboden.

Als ik die voor 20 euro mee had gekregen was ik nu geen man meer..... :D :D
 
overigens had de kringloopwinkel hier er ook eentje staan (ja, die mythes bestaan dus toch nog.) alleen duurde me dat te lang en werd er al 1200+ geboden.

Als ik die voor 20 euro mee had gekregen was ik nu geen man meer.....


maar dan had je wel een speciale BBQ op je naam staan :D

(ben benieuwd of er ook iemand honger zou hebben!)
 
onlangs toen ik mn 808-909 ging ophalen toonde die kerel mij de oficiele Roland catalogus van 1985 en 1987.

In 85 stond de TB nog aan 19000 Bfr, das zo iets 1000 Gulden of 500 €.

In 87 stond die ineens aan 6000 Bfr, das 300 Gulden of 150 € !

Damn.
 
Daar heb ik alleszins nog nooit last van gehad.
Bedoel je dat je dat probleem hebt als je eerst je 303 op batterijen aan 't bespelen bent en dan de adapter erin steekt?
 
Ik moet zeggen dat ik dat nog niet heb geprobeerd.
Als m'n 303 uit reparatie is bij Boemtsjak, wil ik het wel 'ns voor je uitproberen en vertellen of ik hetzelfde probleem heb.
Waarom vind je dat trouwens zo erg?
 
Ik denk dat dat niet zo vreemd is. Het is natuurlijk een ander circuit. Het batterijen circuit wordt onderbroken, waardoor de stroom uitvalt. Even aan en uit en hij doet het weer. Ten minste dat lijkt me logisch


Het lijkt me sowieso niet echt goed om je adapter erin te steken als ie aan staat. Dat is denk ik niet goed ervoor. (beetje lullig als je 303 ontploft op de tweede dag dat je 'm hebt!)
 
Back
Top