korg oasys

Status
Please reply by conversation.

trancemo6

Gedeactiveerd account
Lid sinds
3 juni 2006
Berichten
614
ik zoek reeds lang een korg oasys. iemand een idee waar ik er een goede vind aan een deftige prijs?
 
Ben er ooit ééntje op Kapaza tegengekomen aan 5000 euro
voor de 88 key's versie.
Nu is het al een tijdje geleden dat ik er ééntje ben tegengekomen.
Denk dat je toch nog altijd tussen de 4500 en 5500 euro zal moeten neertellen voor een tweedehands Oasys 88 key.
Kijk dus vooral soms eens op Kapaza,soms vindt je er onverwacht leuke synth's te koop
 
dus toch nog altijd veel geld. daarmee dat ik ook de miko niet uitsluit als alternatief
 
ok de mindset is nu definitief oasys en liefst 88. ik heb beslist dat de 76 ik wel 3750 wil neertellen en mits extra borden zelfs 4200 en de 88 wil ik tot 5000 gaan en mits de borden 5500. Als iemand er een heeft voor me laat maar weten.
 
Er zitten geen borden in maar licenties, behalve het digiboard. De licenties kosten gewoon de volle mep, dus met 3750 euro kan je 3750 jaar wachten denk ik. Maar goed je weet nooit...:)
 
ik wil dan ook liever de 88, waarom, heb je een 76? want dan kunnen we private misschien tot een vergelijk komen. de oasys pci en software is GEEN optie voor me. ik had het over de korg legacy of zoiets. de polysix en MS20 ed. als dat software is ook goed hoor. gaat erom dat ik voor die ook 400 euro over heb? dat is btw wat ze nieuw nog kosten voor zover ik het zag. Ik nam dus blijkbaar aan dat het om insteekkaarten met dsp ging terwijl het software is. My bad. voor andren staan de prijzen nog steeds maar heb je wat laat dan toch iets horen. zonder richtprijs van iemand die iets wil verkopen geen idee wat t waard is eh. vleen, heb jij misschien een oasys 76 of 88? (niet het prototype eh... de gewone serie... de prototypes interesseren me zelfs niet, niet genoeg hands on)
 
UPPING THE GAME!

oasys en liefst 76 is het geworden! ik heb beslist dat de 76 ik wel 4600 wil neertellen en mits de legacy soft zelfs 4900 en de 88 wil ik tot 5400 gaan en mits de legacy 5700. Als iemand er een heeft voor me laat maar weten.
 
garantie is geld waard eh voor de mensen die niet snappen dat hun toestel zo in waarde zou gedaald zijn op de tweedehandsmarkt. (het gaat er dus NIET om dat het een P4 2.8Ghz is met weinig geheugen, want dat wordt meer dan goed gemaakt door workflow, hands-on en specifieke eigenschappen en het feit dat het toestel superstabiel is)
 
Status
Please reply by conversation.
Back
Top