Pro tools 888 24

BG 53

Ingeburgerd
Lid sinds
10 januari 2007
Berichten
58
Locatie
Kootstertille
Hallo,

Kan ik met mijn pci express moederbord een pro tools mix core card instaleren( die voor een 888/24 interface?) en vervolgens pro tools draaien?
 
nee dat gaat niet... Die kaarten passen alleen in oudere computers. In de mac wereld gaat het al niet eens meer in een G5 en in de windows wereld moet je het ook hebben van oudere generatie pc's vrees ik...

Je kan je 888/24 wel aansluiten op een nieuwere PTHD maar dan moet je hem aansluiten op de convertor zelf en niet de kaart. Dat betekend zoveel als gooi maar weg je hebt er weinig aan (aangezien die 96 of 192 ongetwijfeld beter zal klinken).
Mocht je upgrade overwegen, check ff of digi geen acties heeft op dat gebied...
 
He bedankt!! duidelijk!

Ik wou een Tascam dm 24 of 3200 aanschaffen en die vervolgens draaien met een pro tools interface via tdif. Ik wou eerst dus kijken of dit met een 888/24 ging omdat pro tools hd zo verschrikkelijk duur is. Vandaar dus..

Maar kan iemand mij dit trouwens uitleggen...

Zo heb ik het in gedachten..


Je sluit de Tascam via tdif aan de pro tools interface (92 io of 192 io) de interface gaat terug naar de dm 24 en tegelijk naar de pc?
Je kunt vervolgends 16 analoge kanalen opnemen met de mic ins van de dm 24 die naar de hd interface gaan naar de computer?

Kan dit? heb ik nu een goed beeld voor ogen?

En wat heb ik hiervoor nodig?

Accel kaart pro toold hd pci express
Interface 92 of 192 i/o ( wat is trouwens het verschill tussen de 192 i/o en de 192 digital)
I lok
Pro tools hd
............


Ik zou hier graag meer over willen weten.

Alvast bedankt
 
Back
Top