[tekno] IJsbreker

diet

Ingeburgerd
Lid sinds
19 november 2004
Berichten
57
Locatie
Rotterdam

Attachments

  • ijsbreker.jpg
    ijsbreker.jpg
    55,8 KB · Bekeken: 50
kvind hem heel sferisch en diep/donker, de sounds zijn ook cool (met wat gemaakt eigenlijk?)

ik heb maar 1 opmerking: kmis een losbarsting, kzou even een andere (zwaardere kick) gebruikt hebben maar goed, das een persoonlijke opvatting

kvind wel een leuke track :)
 
Bedankt allemaal! :)
Dat van het missen van een uitbarsting kan ik me wel voorstellen. Misschien ben ik op het moment niet boos genoeg? ;) Een andere kick is zeker een goed idee. Helaas kan ik mijn track niet meer aanpassen want ik heb hem live gespeeld en inmiddels ben ik al weer met wat anders bezig...
Sound zijn gemaakt met dot.com, ms20, microq, airbase, tr606 en wat fx
 
...

...

mja vetjes hoor :) heel lekkere kick vind het persoonlijk altijd wel tof van die trackjes die allemaal een beetje blijven en nooit helemaal losbarsten ofzo lekker spacen :)
 
Ja zeker wel n heerlijke track, lekker wegdromen. een uitbarsting is niet echt nodig vind ik, dat zou de sfeer alleen maar verpesten, de progressie van de geluiden is eigenlijk al een uitbarsting op zich :)

n andere kick is ook niet echt nodig, klank is goed, gwn de bass n beetje opschroeven voldoet prima ;)
 
vind het vet dat je dit live doet, maar als track vindt hem wel n stuk dynamiek missen. Misschien is het een idee om je totale output te filteren om breaks on the fly te kunnen creëren? hi-pass filtertje oid. Vette setup btw :)
 
Lekker! Naar mijn smaak mag de hi-hat wel wat korter, dat grooved denk ik wat lekkerder tussen al die geluiden met korte decay. Voor de rest is hij :okdan:
 
Back
Top