Maak een stukje hardcore

Hierbij een stukje hardcore dan... ;)
Mainstream, melodieuze shit, harde kick.

Powerful Melody

Ik vond em wel aardig gelukt, maar mijn afmix technieken laten het wel eens afweten, vooral als ik lang met een track bezig geweest ben, dan klinkt alles goed en een dag later is het ineens een stuk minder..misschien dat de kick iets te hard in de mix staat, verder ben ik benieuwd naar jullie meningen.
Thanks! :)
 
heb ik een keer een kickje gemaakt, is het topic weer eens op slot.. wat is dat toch? stukjes hardcore maak ik helaas niet echt... :(
 
Origineel geplaatst door DizzleXia
Hierbij een stukje hardcore dan... ;)
Mainstream, melodieuze shit, harde kick.

Powerful Melody

Ik vond em wel aardig gelukt, maar mijn afmix technieken laten het wel eens afweten, vooral als ik lang met een track bezig geweest ben, dan klinkt alles goed en een dag later is het ineens een stuk minder..misschien dat de kick iets te hard in de mix staat, verder ben ik benieuwd naar jullie meningen.
Thanks! :)

Klinkt best leuk vinnik. Kick mag wel iets meer mid hebben denk ik. Ik vind hem persoonlijk niet te hard, de kick is toch waar hardcore om draait he :p
 
Ik begon het net een leuk topic te vinden. De discussie over de kicks was over en dan elkaars kicks beoordelen, twas volgens mij wel een van de meest actieve topics hiero. Jammer.
 
ik post mn kick gewoon hier ;) denk er maar een melodietje bovenop.
sorry voor de hele lage bitrate, dat haalt alle punch weg. hoe dan ook kan het best nog wat beter, maar moet nog veeel leren denkik

kick
 
Kzal er vanavond eens naar luisteren. maar hoezo render je je kick dan met zon lage bitrate?
Als deze echt zo laag is als jij zegt dan kan je nog niet horen of je kick goed gelukt is.
 
lage bitrate was 64kbps, net iets te laag. na opslaan was t niet meer terug te draaien.

anyway hier is een mini stukje van vanavond.. ben nieuwe synth aan het leren, nieuwe software aan het leren, en probeer nog met iets zinnigs te komen ook...

denk dat ik eerst een berg nieuwe geluiden moet maken want iets stevigs neerzetten is echt niet zo makkelijk als het lijkt.

hier zit een beter hoorbaar kickje in, weet niet of het in een hokje past, wat ik eigenlijk wil weten is: is de verhouding tussen lead en kick goed?
geluid:klik

(edit: ik denk zelf dat het laag er wat achteraan moddert.)
 
Laatst gewijzigd:
Idd. De synthsounds in dit stukje zijn best relX alleen de kick lijkt idd een lage sweep te hebben alsof je een kick met teveel hoge tonen hebt gebruikt en halverwege een bass-sound hebt ingemixt.
 
de sample is eigenlijk maar 1 sample met een hp filter eroverheen. waar het laag erachteraan komt, da's eigenlijk de originele sample.

nog eens iets om over te doen. maak alle klanken incl bassdrums altijd helemaal zelf :) (was een airbase trouwens)
 
Hallo mensen,
ik ben Nieuw op dit forum sinds vandaag, dit is ook mijn eerste post.
Heb al veel gelezen hier voor ik lid werd, dus bedankt allemaal (Y)
Ik produceer 10 maandjes met alleen fruityloops en wat plugins en dit is mijn ja 'korte' beat, de intro van me nieuwste track die ik wel ga afmaken }:| ,

http://www.esnips.com/doc/c0225bd6-234c-4ba6-807a-2a27119b03dc/dj-freez---pannekoek (29 sec) 't is een intro

Used: Fruityloops 6, pro53, camelcrusher(melodie), sonic charge microtonic, ohmforce predatohm, dblue glitch, camelphat3(kicks)

Hope you enjoy

Cheers :biertje:
 
Origineel geplaatst door Hard-Tex
Gast .. dit is dikke onzin man.. omdat je de grond ingeboord wordt.. geef je gelijk je muziekstijl op? van kritiek leer je toch? je gaat toch kijken wat er beter kan etc.. denk je dat d&b veel beter in elkaar zit dan hardcore? technische gezien? denk het niet hoor.. ik heb ook veel dnb geluistert.. om gewoon is te kijken wat t was.. en ik vondt het vet.. en zo zijn er nog veel meer stijlen die ik vet vindt.. je probeert gewoon mensen af te kraken.. moet je niet doen.. zo kom je er niet ;)

later!.

lol jou ken ik dude, wat ben je ineens een volwassen vent joh hier in dit topic.
valt zeker wat te halen hier?? whehe
 
nog wat hardcore kicks ..
 

Attachments

  • herrrrrieee.mp3
    1.001,1 KB · Bekeken: 51
Back
Top