• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha AW16g Professional Audio Workstation

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

janco_nl

Nieuwkomer
Lid sinds
24 januari 2007
Berichten
15
Yamaha AW16G multitracker met CD-brander te koop. Apparaat is weinig gebruikt en verkeert absoluut in perfecte staat.

Perfect om bijvoorbeeld op locatie een band op te nemen. Neemt 8 sporen tegelijk op. Afmixen mogelijk met de AW16G zelf of met je audiosoftware op de PC/Mac, door de losse sporen met de AW16G op een CD'tje te branden. Synchroon laten lopen met MIDI-apparaatuur zoals een drumcomputer of sequencer gaat probleemloos.

Ik zit in Vught maar ben overdag ook regelmatig in het centrum van Rotterdam, dus als dat handig kan zijn...
 
Hij is er nog dus we gaan wat aan de prijs doen: € 525 bij deze!

Laat het even weten als je interesse hebt, bellen kan op 06-24820879.
 
Even een tijdje geen aandacht aan besteed (en het apparaat niet meer gebruikt). De prijspakker staat op € 400, of € 450 inclusief mixerkoffer. Zoek je dit apparaat, let me know.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top