Juli@ geluidskaart Instellingen kraken

Leendert

Gedeactiveerd account
Lid sinds
28 februari 2006
Berichten
1.096
Locatie
Oss (Noord-Brabant)
Beste mensen,

In fruityloops kraakt het bij mij als ik met sommige programmas aan het werken ben, waaronder 'NI Guitar Rig". Het ligt aan de latency zei iemand maar dat wist ik dan net ook nog wel. Wat ik me afvraag is hoe ik het op kan lossen als mijn juli@ controller zegt als ik de latency wil veranderen dat de "MME Multichannel" nog aan staat? Is dat de windows mixer? En hoe zet ik die dan uit?

Groeten,

Halfnoobje Leen :D
 
Origineel geplaatst door Leendert
Ben geholpen op de chat :slotje:
Misschien ff meedelen wat de oplossing is? Heb ook een Juli@, maar (nog) geen kraakjes.
 
ik had die kraakjes al daarom kocht ik de kaart (ohja had ik eigenlijk moeten vermelden?) maar ik had 'm nog niet als asio ingesteld bij fruityloops. En kan nog steeds niet bij de kaart driver de latency anders instellen want dat probleem blijft zich voortdoen.
 
Oke.. Probleem!

Als ik een lang nummer in fruityloos heb en dus de cpu vol zit (kheb een slechte pc maar komt goed!) dan gaat hij kraken en vervormen en dat is nog erger als met mn oude crappy geluidskaart. Ik denk dat ik de latency dus nog langer moet zetten maar met asio kan dat niet in fruityloops en met het control panel van ESI Juli@ krijg ik een melding over MME Multichannel waarvan ik niet weet wat het is, en dus niet kan uitzetten. Kan iemand me hier mee helpen dan kan ik iig nog aan nummers werken totdat ik mn pc kan upgraden. Alvast bedankt!

Groeten, :doei:
 

Vergelijkbare discussies

Back
Top