Myspace Thread

Origineel geplaatst door Arv
Wat ik jammer vind is dat myspace er zo ontzettend ouderwets uitziet.. Dit was hot in 1995, ik geloof dat we 10 jaar verder zijn? Slecht programmeerwerk, want html zelf is okay.

R

Hyves, das pas traag!

En als de standaard pagina je niet bevalt, dan pas je het toch aan. Ik vindt het echt niet boeiend, het is toch een communicatie netwerk. Nou communiceren lukt toch.
 
Mijn MySpace:

LINK

Ik heb dit profiel nu zo'n 2 weken, maar vind mezelf nog steeds niet in de search. Raar.

:confused:
Het duurt tegenwoordig soms ook jaren vooraleer een song eindelijk eens wilt afspelen.

Anyway, ik heb er wat van mijn muziek die ik voor de hobby maak opgezet. Als jullie het mooi vinden, fijn! Als je het echt niks vindt, gewoon nog eens luisteren. En nog eens! En nog eens! Tot je weent. Dan is het goed. Muziek is tenslotte emotie. 8o)


Op het eerste nummer hoor je een multitrack recording met mijn keyboard. Op het tweede weerom het keyboard, maar met een beetje knip en plakwerk in de sequencer erbij. Het derde is een liveopname van mijn Eminent 2000GT + solina string ensemble. Het laatste nummer is 1 track keyboard en daaronder 1 track die ik in Fruityloops in elkaar geflanst heb, en tijdens het afspelen manueel getransponeerd heb. Ik gebruik FL bijna nooit, maar ik heb geen ander instrument om percussie mee te maken. Als ik FL gebruik houd ik het graag simpel. Gewoon drumsamples op hun plaats slepen, volume en stereo instellen, done. Ik maak er niet graag een toverdoos van, omdat ik dan het gevoel krijg dat ik de controle kwijt raak. Dat ligt volkomen aan mij :). Dus FL is voor mij een drumsequencertje, en meer niet. Het is zelfs zo erg dat ik zwaar onhandig kan overzetten tussen Logic en FL, ik moet me in dat aspect toch eens iets meer verdiepen, gewoon om het praktisch te houden. Al maak ik tot nu toe niet veel muziek met percussie in.

Alle feedback is welkom.

Nicolas "ik zou niet eens weten waar de quantize functie zit" 2000.
 
Laatst gewijzigd:
Aeroflux at myspace

Aeroflux at myspace

Goedenavond allemaal

Ook ik heb myspace gevonden. Moet zeggen dat het me erg goed bevalt. De bezoekersaantallen kunnen nog wel even wat beter ( heb een paar bezoekers per dag ), maar het leuke van myspace is wel dat je mensen tegenkomt met dezelfde muzikale interesses.

En zeg nou zelf, het geeft toch een kick dat je muziek aan de andere kant van de wereld ook beluisterd wordt.

Kom een kijkje nemen :

http://www.myspace.com/aerofluxftcyberbitch
 
Back
Top