celemony

boeklanoei

Ouwe rot
Lid sinds
15 september 2006
Berichten
1.014
Hoe uitgebreid is celemony qua betreft vocalenl capaciteiten? Ik heb gezien op (korte) filmpjes op de site van Melodyn dat wat betreft; pitchen,strechen en doublen vrij veel mogelijk is.Ook werd mij dit duidelijk middels de zoekfunctie op dit forum.Graag zou ik willen weten hoe ver Celemony gaat wat
vocalen transformatie betreft; sexe verandering. Een stem meer schor maken, of nasaler, nijpender, voller, meer growl, breder maken. Meer van dat soort geintjes. In hoeverre leent celemony zich daar voor, hoe ver gaat het daar in?
 
Ik gebruik t al een tijdje, en moet je eerlijk zeggen dat de 3.x versie wel zang goed recht kan trekken, en je wat kunt stretchen enzo, maar de echt extreme stretches en pitchshifts kun je er helaas (voor zover ik weet) niet in hoge kwaliteit mee maken.

Voor mij is het meer een zangcorrectie precisie tool, waarmee je zang mooier zuiver kan krijgen als met bijvoorbeeld autotune 1 tm 4 (autotune 5 nog niet geprobeerd, maar wellicht is die weer een stap verder...).

GRTZ
 
Weet nog iemand iets meer te vertellen over de Voicemodeling/Caracter mogelijkheden in de uitgebreidste Celemony( als deze er al zijn) ik weet inmiddels dat dingen als: breath mogelijk is, maar hoe veel verder gaat het nog qua betreft; sexe verandering, verjongen,veroudere van een vocal?

Alex
 
welke Celemony is het uitgebreidst? Is dat deze; Celemony.Melodyne.Studio.Edition.v3. ?
 
Wat is nog meer een soortgelijke software programma?

Heeft Roland niet iets software matig op het gebied van vocalen?
 
Back
Top