MOTIF ES Club

ad01

Nieuwkomer
Lid sinds
11 juni 2005
Berichten
14
Locatie
Naaldwijk
Hoi ..

Ik ben van plan een MOTIF ES club op te richten met internet site en al .. (met een paar stevige en opvallende links naar hier natuurlijk .....)
Ik ga dat alleen niet doen als er te weinig animo voor is ..
Doel --> ef en toe meetings en contact met een club mensen die het leuk vinden met de ES te spelen en wie weet kennis en ervaringen (en misschien voices) uit te wisselen ...

Mail me als je interesse hebt dan kijk ik of ik wat op ga zetten of niet ..


Grx... Ad
 
Hmm de echte motif club is toch wel motifator.com en er is er nog een, motifcity ofzo... Ik weet niet of je veel animo gaat krijgen!
 
Motifator is niet echt een club .. Alhoewel ik het een prima site vind voor de MOTIF gebruikers met forum en al is het ook commercieel ..

Wie weet is er geen animo voor .. maar de bedoeling die ik ermee heb is voor alleen nederlandstaligen en niet voor commerciele doeleinden .. Noem het een hobbyclubje ..

Samen sta je sterker . en kennis uitwisseling met oa; meetings en hands on uitleg onder elkaar leek me toch leuk ..


Grx...

Ad
 
Ah ja motifator is erg commercieel en iets binnen de benelux is er naar mijn weten niet, dan is't misschien wel een leuk idee :)
Ik kijk even toe
 
waarom een site? Richt een Nederlandse Yahoo community op.
 
Motifator 'is' van keyfax en da's een commerciele organisatie. En ze hebben ondersteuning van Yamaha ook nog.

Een site opzetten en ea organiseren zou wel leuk zijn. Denk dat het toch wel af zal hangen hoeveel mensen je dan gaat bereiken.
 
Motif ES club?! Okee dan maar, maareh, mogen Motif "Classic" spelers ook lid worden;)

Want anders ... uh... nee ik ga geen ES kopen alleen om lid te kunnen worden natuurlijk....


:eureka:

tijd voor een cola light met ijsblokken erin, ik heb me nu wel weer genoeg vermaakt......
 
Ben wel benieuwd..laat maar horen wanneer tie online is...
Gelijk een rubriekje sounds exchange...;)
 
Ik denk dat het ook interessanter is om dit niet enkel te doen voor Motif ES bezitters maar, net als Motifator, dit te doen voor de Motif Classic, Motif-Rack, Motif ES, Motif-Rack ES, Mo, S90 en S90 ES. Al deze synths hebben heel wat overeenkomsten. Zoveel Nederlandstalige Motif ES-gebruikers zullen er wel niet zijn, vermoed ik.

Ik heb zeker interesse hoor.
 
Nou dan ga ik eens kijken wat ik kan doen .. Ik heb er niet een superhaast mee maar ik ga wel wat opzetten dan .. in ieder geval een simpele site waarvan je lid kan worden en dat we dan een gezamelijk punt maken om kennis, ervaringen en geluiden uit te wisselen . .

Ik heb naar aanleiding van al jullie posts besloten het niet alleen op de MOTIF ES series maar de classic, rackversies en de S90 ook in de site emee te nemen .. Zit er zelfs aan te denken om een hoekje te reserveren voor AxK en SYxx gebruikers maar daar twijfel ik nog over ...

Laat me lekker weten wat je er van vind en wat je ervan verwacht . Dan ga ik door met plannen maken een beetje afgestemd op wat jullie wensen zijn ..

Grx...

Ad
 
Ok ik kom ook dan :)
Idee van Rhy om een yahoogroup op te richten is misschien ook wel makkelijk, maar dat hangt er voor jou denk ik meer van af hoeveel tijd je erin wilt stoppen.Yahoo group opzetten gaat snel in ieder geval.
 
..en RS7000 bezitters? De Motif is toch eigenlijk een RS met toetsen?? 8o)
 

Vergelijkbare discussies

Back
Top