Myspace Thread

Origineel geplaatst door sinew1958
Typisch,we respecteren elkaar,onvoorwaardelijk.(groepsgeest)
"En jij sinew,waar ben je?"Alleen!Dus niemand gelooft me.
Ik ben die niet afhankelijk zal zijn van een ander!


Wow, Sinew, zou je wel drugs gebruiken als je er niet tegenkan? Da's gevaarlijk, weet je...:W
 
Origineel geplaatst door sinew1958
dat voel ik ook in de muziek.Ik ken er niets van,maar ik maak muziek...Jatten van een ander,als het maar opbrengt!.En zeker op het vlak van zich in de kijker te zetten!

Dit is een forum. Hier komen mensen bij elkaar die muziek maken. Als hobby of misschien iets meer dan dat. Als jij de resultaten van deze hobby niet waardeert is je goed recht, maar dat is geen reden om op een verheven toon hier op de verkeerde plek een wannabe-psychologische discussie aan te gaan met iedereen die je op je misplaatste commentaar aanspreekt.

Je zegt dat je van muziek maken niets bakt. Dat maakt je onkwetsbaar. Vanuit die positie is het heel gemakkelijk andermans muziek te kraken.

Waarschijnlijk kick je op de reacties die ontstaan door je commentaar, beetje sensatiebelust misschien. Is dat dan jouw manier om je in de kijker te spelen? Het gaat allang niet meer om de kwaliteit van de huidige muziek waar je in eerste instantie de schuld naartoe schoof. Nee, we moeten allemaal weten dat het jou niet zint. Dat jouw smaak daar 2 stappen boven ligt. Dat jij als enige doorhebt dat we allemaal presets gebruiken.

Jij bent sterker dan de rest! Ik raad je daarom aan een apart topic aan te maken om daar je huidige problemen en eventuele verbeterpunten aan te dragen in plaats van hier de boel te verpesten voor de rest.


Ik heb intussen ook maar een myspace aangemaakt :D
http://myspace.com/mckwok
 
ik snap het hele punt ook niet, waarschijnlijk bedoelt meneer met "grooveboxjes muziek" dat alles al voor je klaar ligt maar dan zie ik nog steeds het punt niet echt, een groovebox of alles los wat is het verschil??

in beide gevallen heb je waarschijnlijk voorgeprogde drumkits(samples), of een originele drumcomputer ik noem 606,707,909, een bepaald aantal presets (synths) die je gaat aanpassen, eventueel een sampler. bij bijde gevallen heb je zelf toch echt wel inbreng nodig, en ik kan me niet voorstellen dat iemand voorgeprogde patterns uit een groovebox gebruikt of wil gebruiken, hooguit in het begin om er wegwijs mee te worden.

laten we het dan over de eenheids worst van rock hebben, ik zie: gitaar bassgitaar drumstel synth zanger/zangeres. ben benieuwd wat je daar dan wel niet voor een kijk op hebt, of heb ik nou een nieuw vaatje los getrokken? dan zeg ik nog een woord: piano.

en trouwens altijd zullen beginnende muziekanten kijken naar hun voorbeelden, daar leer je het meest van en ik kan me geen persoon voorstellen die na 1 dag muziek maken al zijn eigen stijl heeft ontwikkeld.

dus wat is het punt, mogen beginnende muziekanten van jou geen gebruik maken van geluiden van bestaande drumkits,/synths maar de mensen die het origineel hebben wel ?, mogen ze van jou geen muziek maken wat al lijkt op bestaande muziek ? dan kunnen we beter nooit meer naar andere muziek luisteren, mekaar niet helpen, synthforum kan dan ook wel weg als we toch alles zelf moeten leren en oplossen.

ik stel voor dat jij dan het voorbeeldt neemt en als eerste je lidmaatschap opzegt.
 
kan niemand hier nu een track uploaden op myspace ? ik krijg al sinds gister morgen het bericht dat ik tot gisteravond moet wachten met uploaden
 
probeer er nu eens een up te loaden

ik krijg dan deze melding:

05/20/2006: Music uploads will be down until 11:00pm tonight. We got backlogged and we're processing all the MP3s that were uploaded yesterday. Thx for your patience. - Tom

de datum zou het niet zeggen maar die kreeg ik eergister ook al overigens, dus die datum zal wel met de dag aanpassen
 
Re: Re: Re: Re: Re: myspace thread

Re: Re: Re: Re: Re: myspace thread

Origineel geplaatst door sinew1958
Ik ben een opa?Wat wil je daarmee zeggen?Dat mijn generatie niks van muziek afweet?

alles behalve .. ik zelf luister bijna alleen maar oude muziek .. en ben het zeker met je eens dat er veel schapen rondlopen maar dat wil nog niet je gedrag hier goed praten .. laat staan dat schapen iets alleen van deze tijd is !

Anyway .. je moet gewoon niet zo generaliseren .. als je geen nieuwe goede muziek kan vinden is dat jouw probleem
dat heeft niks met onze generatie te maken .. drm ook dat ik het heb over een generatiekloof

je doet alsof hendrix direct uit de buik al fantastisch kon spelen .. en das natuurlijk gewoon de grootste kolder ever !

dus zoek generatiekloof eens op wikipedia .. misschien dat je dan eens wat meer empathisch wordt ..

Oftewel het is niet tijd dat de jonkies van oudjes moeten leren .. maar allebei van allebei !

biertje ? :biertje:
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: myspace thread

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: myspace thread

Origineel geplaatst door sinew1958
Het loont altijd de moeite om de tijd te nemen....'The old generation'.Like:Tangerine dreams,Klaus schulze.De oude bandrecorders,muziek uit de kosmos(brt2),net hetzelfde zoals het beste uit de discokeuken,je blijft ernaar luisteren.
Ieder z'n generatie.

hou nou is op met zwart/wit kijken .. maar blijkbaar is dat het engie wat je snapt .. gaan we dus weer

ik heb dikkere disco dan jij ouwe ! the loft, better days, paradise garage ! suck dat ! :P

biertje ?
:biertje:
 
Re: Re: Re: myspace thread

Re: Re: Re: myspace thread

Origineel geplaatst door MatthijsBlom
En dit bericht siert jou. :biertje:

opa's onder elkaar ? 8o)

maar je hebt gelijk ! sine kan blijkbaar wel normaal doen !
 
Hahaha...opa's onder elkaar.

Ik ben van 1977 hoor!!! 28 jaar oud op dit moment dus.....


Maar goed. :)
 
Hoi sinew ik begrijp je wel, maar je hebt ongelijk .laat een instrument bouwer nou maar een intrument maken en een muzikant muziek, straks zaagt andre riue nog zijn vingers af bij het maken van een viool, dat zouden we toch niet willen he. stel je voor dat Keith Richards al zijn gitaren en versterkers zelf zou moeten bouwen, dan had hij denk ik wel 2 kee na gedacht voor ie weer gitarist zou worden. het werkt het zelfde met synts de een maakt ze, ander bespeelt se de eene neemt ze op (omdat ie dat leuk vindt en er ee beetje geld aan verdient) de ander gebruikt ze. daar is niks mis mee. :) :D :dubbel: je hoeft dus echt niet je eigen instrument te bouwen om hem te mogen gebruiken (en te weten wat er uit komt hoe het wrkt en dus muzikant bent). al is dat natuurijk wel veel leuker. maar dat is heel wat anders.
 
Back
Top